Amazfit Bip 3 vstupují na český trh. Kolik budou stát a co umí?

Amazfit Bip 3 vstupují na český trh. Kolik budou stát a co umí?
Fotografie: Amazfit
  • Displej se chlubí 1,69" uhlopříčkou
  • Hodinky disponují 60 sportovními režimy
  • Umí také změřit saturaci kyslíku v krvi

Amazfit na českém trhu oficiálně představil novou generaci chytrých hodinek, jejichž hlavní předností je cena v poměru k výkonu. Jedná se o nový model Amazfit Bip 3, který disponuje velkým barevným displejem a možností pokročilého monitorování zdravotních funkcí.

Vylepšená obrazovka

Hodinky Bip 3 se vyznačují barevným 1,69" displejem vyrobeným z 2.5D temperovaného skla potaženého ochrannou vrstvou proti otiskům. Velký displej umožňuje všem uživatelům snadné a pohodlné čtení všech notifikací včetně příchozích hovorů, zpráv, upozornění a informací o zdravotním a fitness stavu.

Amazfit Bip 3

Personalizovaný displej

Model nabízí až 50 variant nastavení displeje, z nichž některé části je možné personalizovat pomocí widgetů, které lze stáhnout v Zepp App. Uživatelé si tedy mohou displej nastavit podle svých osobních potřeb a preferencí – mohou si na něj dát své fotografie nebo jiné prvky, které jim usnadní fungování v běžném životě.

14denní výdrž baterie

Model patřící do série Amazfit Bip 3 je vysoce praktický a skvěle monitoruje sportovní tréninky. Vyniká vysokou výdrží baterie s kapacitou 280 mAh, zároveň jsou hodinky drobné a lehké. Na jedno nabití dokážou fungovat za běžného režimu až 14 dní.

Více než 60 sportovních režimů

Hodinky Amazfit Bip 3 disponují 60 sportovními režimy, díky kterým uživatelé mohou monitorovat nejrůznější sportovní aktivity, včetně chůze v posilovně nebo v přírodě, běhání, cyklistiky, silového tréninku, jógy a dalších sportů. Mají zabudovanou funkci Target Pace, která umožňuje nastavení požadované rychlosti aktivity. Bip 3 se také v rámci voděodolnosti řadí do třídy, která vydrží nápor až do 5 ATM, což odpovídá hloubce zhruba 50 metrů.

Měření saturace kyslíku v krvi

Za účelem maximálního monitorování zdraví jsou Amazfit Bip 3 vybavené funkcí měření saturace kyslíku v krvi, která poskytuje výsledky již během 25 sekund. Díky tomu si uživatelé mohou zkontrolovat saturaci kyslíku v krvi kdykoliv potřebují, systém přitom dodá ty nejrelevantnější výsledky v reálném čase.

Amazfit Bip 3

Lepší spánek, menší stres

Hodinky měří zásadní zdravotní data jako například srdeční tep, úroveň stresu, kvalita spánku (včetně fází spánku a denních posilujících krátkých spánků), menstruační cyklus a další. Rozpoznají i vysokou úroveň stresu a uživatelům doporučí dechová cvičení, která pomohou se zklidněním.

PAI zdravotní systém

Hodinky také disponují systémem PAI, který využívá chytrého algoritmu k tomu, aby běžná data o zdraví jako srdeční tep či kvalitu spánku spolu s dalšími informacemi získanými z normálního denního používání převedl na celkové číslo vypovídající o zdravotním stavu jedince.

Cena a dostupnost

Amazfit Bip 3 můžete nyní pořídit za 1 490 Kč. Hodinky jsou k dostání v prodejnách Planeo Elektro a na Amazfit.cz od 1. 8. 2022.

Amazfit Bip 3

Konstrukce44,2 × 36,6 × 7,6 mm, 33 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano (22 mm)
DisplejTFT IPS, 1,69" (280 × 240 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 5.0, ne, ne
Akumulátor280 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze