Aktualizační plán HTC: Android L pro mnoho modelů ještě letos

5

I když HTC v minulosti nebylo vždy příkladným výrobcem, co se updatů softwaru týče, budoucnost vypadá v tomto ohledu mnohem slibněji. Uniknuvší plán aktualizací prozrazuje podrobnosti nejenom ohledně nového Androidu L, ale i dalších verzí.

U modelů One (M7) a One (M8) se o povýšení na Android L vědělo už dříve, z tabulky dále vyplývá, že i modely Butterfly S a Desire 610 by se mohly dočkat ještě tento rok. Na Android L postupně přejdou všechny smartphony od HTC vyrobené v letech 2013 a 2014. Nová verze operačního systému by mohla být připravena v září nebo v říjnu, do telefonů by pak měla doputovat do konce roku.

Které telefony od HTC dostanou novější Android a kdy?

Ještě před tím se dočkáme updatu na verzi 4.4.4. Pro One (M8) a One (M7), který by mohl přijít v červenci nebo v srpnu, pro další modely (M8 Dual SIM, One mini 2, a One E8) pak o měsíc později. Uvedené termíny jsou pouze plánem, který se může vzhledem k okolnostem měnit.

Zdroje: llabtoofer.com

Diskuze ke článku
Petr
Sliby, chyby...
Vladimir Woloďka Petija
Vladimir Woloďka Petija
Ak su tam vsetky modely za rok 2013, tzn, ze aj povodne One Mini by malo byt aktualizovane, ovsem este nedostalo ani Sense 6. Neviete, kedy by to mohlo byt?
Hans
Nějak nechápu v čem je HTC pozadu ohledně updatů. Na můj One M7 jsou updaty vždy mezi prvními (po Nexus, Google play ed.), ostatní čekají min. měsíc a déle.... V tomto jde HTC příkladem.
Martin
Nevite byl htc 601 vyroben v roce 2013?Co jsem nasel tak predstaven byl v zari 13,takze by mohl spadat do aktualizace.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze