Aktualizace systému Windows RT v září přinese nové menu Start

5

Microsoft aktualizoval stránky s nejčastěji pokládanými otázkami a tím odtajnil, co přinese aktualizace operačního systému Windows RT. Ačkoli už je systém „mrtvý“, dočká se dvou velkých změn.

Microsoft Surface RT
Microsoft Surface RT

Uživatelé tabletů se systémem Windows RT se dočkají konkrétně nového menu Start a inovované zamykací obrazovky. Na svých stránkách Microsoft konkrétně uvádí „Pokud používáte Windows RT, vaše zařízení se na Windows 10 neupgraduje. Nabídneme vám ale jinou aktualizaci. Zpřístupníme ji v září 2015 a bude vylepšovat nabídku Start a zamykací obrazovku. Pokud chcete mít jistotu, že bude zařízení s Windows RT po zpřístupnění aktualizace ke stažení připraveno, zkontrolujte v něm Windows Update.“

Aktualizace s označením Windows 8.1 RT Update 3 bude dle dřívějších zpráv uživatelům zpřístupněna během září. Dá se přitom očekávat, že kromě výše zmíněných novinek se mnoha změn nedočkáme.

Zdroje: microsoft.com

Diskuze ke článku
M;)
Jasné, takto sa buduje imidž a lojalita. Každých pár rokov zarežú nejaký systém / výrobok a očakávajú, že im to zákazníci budú vždy tolerovať. Výsledkom je však podkopaná dôvera v značku / firmu.
Jiří Kučera
Jiří Kučera
Kdy apple přestal podporovat nějaké starší zařízení? Do dneška je podporován iPhone 4S z roku 2011, co víc byste chtěli?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze