Aktualizace Nokia Lumia Black přichází na Lumii 920 a 820

57

V minulém týdnu Nokia spustila dlouze vyhlíženou aktualizaci Lumia Black pro své portfolio telefonů s Windows Phone 8. Po modelech Lumia 925 a 1020 nyní přicházejí na řadu další.

Aktualizace Nokia Lumia Black je spojeno s velkou aktualizací Windows Phone 8 GDR 3. Co všechno přináší se dozvíte v našem dřívějším shrnujícím článku. Nokia však přidává i bonusové aplikace a vylepšení. Vypíchnout můžeme třeba aplikaci Nokia App Folder, díky které můžete aplikace sdružovat do složek. V minulém týdnu byla aktualizace vypuštěna pro modely 925 a 1020. V tomto týdnu přibývají další dva.

Konkrétně jde o Lumii 920 a Lumii 820. Dle stránek Nokie, kde můžete dostupnost aktualizace sledovat, je v České republice aktualiazce dostupná nyní pro Lumii 820 od Vodafonu. Další verze se přidají záhy. Těsně před vydání je u nás právě i aktualizace pro Lumii 920. Dle přehledu bude další v pořadí Nokia Lumia 625.

Vlastníte jednu ze zmiňovaných Nokií a dorazila vám již aktualizace Lumia Black? Podělte se s ostatními čtenáři o své první dojmy.

Zdroje: nokia.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Martin
Na lumii 920 není je tam napsaný coming soon ....
Honza
Konečně!!! Jo ja jsem happy jak dva grepy.
Miro
Na moju 920 sa prave stahuje. Je to ale talianska distribucia. :)
Aljoša
No to jsem zvědavý, protože jestli to půjde jako s GDR2, tak se s mou 920 dočkám tak v létě, protože mám českou distribuci. Doufám, že jsem jen zbytečně pesimistický a budu mile překvapen.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze