Agent 007 v Není čas zemřít využívá služeb nové Nokie s 5G

8
Agent 007 v Není čas zemřít využívá služeb nové Nokie s 5G
  • Při natáčení používal James Bond doposud nepředstavený telefon značky Nokia
  • Nový telefon bude světu představen 19. března

HMD Global, které v posledních letech přináší telefony s logem Nokia, dnes oficiálně oznámilo, že se stává oficiálním partnerem 25. bondovky s názvem Není čas zemřít. Součástí kampaně bude také reklamní spot, jehož tváří je Lashana Lynch, která se představí v roli agentky Nomi. Reklama je inspirována samotným filmem a postarala se o ní režisérka Amma Asante pyšnící se cenou BAFTA. Reklamní spot je součástí největší kampaně společnosti HMD Global, která zobrazuje chytré telefony Nokia jako „Jedinou výbavu, kterou budete opravdu potřebovat“.

Řada telefonů Nokia se objeví v celovečerním snímku Není čas zemřít, který bude součástí kampaně napříč kiny, internetovými stránkami, sociálními sítěmi a maloobchodními prodejci. Tato kampaň odstartuje globálně 8. března, tedy během Mezinárodního dne žen. 90vteřinové video nabízí ochutnávku kampaně a také jeden chytrý telefon Nokia, který bude představen již brzy.

Utajené zařízení Nokia bude plně představeno 19. března s dostatečným předstihem před premiérou snímku Není čas zemřít, která se odehraje až 12. listopadu 2020 v britských kinech. Snímek byl o zhruba půl roku odložen kvůli koronaviru.

Dalším telefonem, který se ve filmu představí, bude Nokia 7.2 s 48Mpx trojitým fotoaparátem a technologií Quad Pixel + optikou ZEISS a také ikonická, fanoušky milovaná, Nokia 3310.

tisková zpráva, ,
Diskuze ke článku
Anonym
Co se stalo se sony? A z toho přeloženýho názvu mě teda taky bolej oči
Koudy Tom
Koudy Tom
Nevím zda jako jediné co budu potřebovat pro přežití je zrovna telefon Nokia... 🤷‍♂️
pikatchu
sony, nokia... oboje sazka na spatnou kartu :o) maj tam dat jak jini Jabko a po prdeli... Zrovna Nokia by mela drzet pec a fungovat, moc toho dodnes nepredvedla... no ono to bude i tim, ze to neni nokia, je to cinska HMD s napisem Nokia. A z cinanu umi kvalitni mobily urcite jine fabriky / vyrobci.
Pavel Kapoun
Kdysi Bond používal ty nejlepší technologické výstřelky. Dnes používá telefony značek, které jsou za to ochotny zaplatit nejvíc. Co na tom, že to nedává smysl...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze