Acer Aspire Switch 11 V s Windows živě z New Yorku

Pokud rádi využíváte konvertibilní zařízení, ale deset palců úhlopříčky je pro vás stále poměrně málo, představil Acer v New Yorku kovový model Aspire Switch 11 V, který mže zaujmout nejen bytelným zpracováním, ale také pohodlnou klávesnicí. Podívejme se na něj v našich prvních dojmech včetně videa.

Acer v New Yorku prezentoval nový model Aspire Switch 11 V, který přímo navazuje na loňský Switch 11. Novinka se pyšní samozřejmě 11palcovým FullHD displejem, který je společně s celou horní části odpojitelný a samostatně využitelný. Připojitelná klávesnice na nás nechala dobrý dojem. Tlačítka mají ideální zdvih a potěší i velký touchpad. V těle tabletu tepe nový procesor Intel Core M, u kterého potěší pasivní chlazení. Při práci můžete tak mít absolutní ticho. Výkon také nebude vůbec špatný, neboť Core M stojí na pomezí Intelů i3 a i5.

Čtěte také: Acer Aspire Switch 10 E naživo: nový konvertibl s fotoaparátem


Rozhodně se nám líbí zpracování tabletu. Je totiž celý kovový a velmi dobře je zpracován také systém spojení s klávesnicí. V jejím případě však již musíme podotknout, že je plastová. Na samotném tabletu najdeme slot pro microSD karty, micro USB konektor nebo také HDMI konektor. Některé uživatele můžeš potěšit, že se dostalo i na zadní fotoaparát, který je zasazen do tenkého plastového proužku. Jeho přítomnost je nezbytná, protože zde sídlí veškeré antény. Acer Aspire Switch 11 V se na náš trh dostane až koncem srpna a v případě ceny ji odhadujeme nad 15 000 Kč.

Acer Aspire Switch 11 V – první pohled z New Yorku

Diskuze ke článku
Andrej
Big bezels! Bezels everywhere!!!
David Byrtus
David Byrtus
Nachází se v klávesnici klasické USB nebo ještě nějaké další konektory? Je v klávesnici zabudována ještě další baterie nebo HDD nebo obojí? Díky
Petr
Jak je těžký tablet? Je možné jej pohodlne držet v jedné ruce?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze