Absolutní základ. Samsung Galaxy A2 Core zřejmě nabídne Android Go

8
Absolutní základ. Samsung Galaxy A2 Core zřejmě nabídne Android Go
  • Samsung chystá obyčejně vypadající a levný smartphone
  • Očekává se displej s poměrem stran 16:9
  • Pravděpodobně jej Samsung osadí Androidem Go

Evan Blass zveřejnil tiskové fotografie chystaného Samsungu Galaxy A2 Core, který vypadá jako z doby před pěti lety. Standardní vzhled se snoubí s displejem, který bude mít klasický poměr stran 16:9. Spekuluje se, že by se mělo jednat o nástupce loňského Galaxy J2 Core. Telefon bude s největší pravděpodobností celý plastový a na zadní straně má jeden fotoaparát s přisvětlovací diodou.


Předpokládá se, že Samsung nasadí odlehčený Android Go, který zabírá méně úložiště a je šetrnější k operační paměti. Ideálně se tak hodí do levnějších telefonů. Je tudíž nasnadě, že například operační paměť bude mít hodnotu jen 1 GB. Prozatím nejsou známé další informace, ale na displeji lze spatřit datum 22. března. Je možné, že se tak příští týden dočkáme oficiálního představení.

Diskuze ke článku
Eedx
Další sracka...
Rrr
Pro děti v pohodě
Bukake Sun
Bude v bílé? Protože tohle je přesně to co potřebuji jako nástupce mého malého bílého nukleárního hovada! S tím přeberu kontrolu nad celou galaxií a nejspíš i celým časoprostorem, protože jen já jsem ten nejlepší, nejhezčí, nejchytřejší a navíc zářím jako modré slunce a měl bych tady tomu vládnout vy debilní ovce a děti!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze