ZTE Skate: Android 2.3 a 4,3" dotykový displej

1

Čínský producent mobilních telefonů, společnost ZTE je známá i v našich končinách díky produkci mobilních telefonů, spadajících do nejlevnější třídy. Nyní překvapila vybaveným modelem s android platformou, a rozměrným dotykovým displejem, nabízí také procesor o taktu 800 MHz.

Tip: sledujte naše živé zpravodajství z MWC 2011

ZTE Skate – videopohled z MWC 2011

Čínská společnost ZTE, má po celém světě renomé především díky své produkci levných telefonů s minimální funkční výbavou. O to víc působí jako překvapení, oznámení novinky ZTE Skate která dostala do vínku nejnovější verzi operačního systému Android 2.3, a také dotykový displej s úhlopříčkou 4,3". Fotografický modul na zadní straně nabídne uspokojivé rozlišení 5 MPx. Hardware novinky nebude dosahovat elit high-end telefonů, ale přesto by neměl být výkon díky 800 MHz procesoru nikterak limitující. Grafické úlohy bude zpracovávat Adreno 200.

ZTE Skate

Novinka nebude ochuzena o datové funkce čítající bezdrátové sítě Wi-Fi, nebo interní GPS modul, spolu s bluetooth. Pokud bude koncová cena nastavena v přijatelné výši, mohl by mít šanci na úspěch, především pak třeba v nabídce globálních operátorů. Dostupnost ani cena zatím nejsou známy.

Technické parametry ZTE Skate

Kompletní specifikace
Konstrukce? × ? × ? mm, 120 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT IPS, 4,3" (480 × 800 px)
Fotoaparát5 Mpx (2 592 × 1 944), LED dioda, autofocus
ChipsetCPU: 1×800 MHz
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: microSD
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 2.1, NFC: ne
Operační systémAndroid 2.3
Akumulátor? mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostkvěten 2011, ?

Zdroje: phonearena.com, reviews.cnet.com

Diskuze ke článku
brouzík
No vypadá tedy docela dobře. Tak velký displej za takovou cenu, to je co říct. Displej má stejně velký jako Samsung Galaxy S II jestli se nemýlím. 5000 tisíc za takový telefon vůbec není moc.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze