Smartphone ZTE Skate s 4,3 palcovým displejem na trhu

7

Čínská společnost ZTE nabízí na českém trhu poskrovnu mobilních produktů. Jak se ale říká, pomalu ale jistě. Vedle modelu ZTE Blade by vás mohl zaujmout i smartphone ZTE Skate s pořádným 4,3 palcovým displejem a OS Android 2.3 Gingerbread.

Máte rádi prohlížení internetovým stránek na co největším displeji? Pokud ano, mohl by vás zaujmout v nižší cenové kategorie jeden z produktů výrobce ZTE. Smartphone ZTE Skate se totiž pyšní rozměrným kapacitním 4,3 palcovým displejem s rozlišením 800 x 480 pixelů. Potěší i přítomnost akcelometru a senzoru blízkosti. Hnací jednotkou telefonu je jednojádrový procesor s poměrně nízkou taktovací frekvencí 800 MHz. Běh aplikací zajišťuje 512MB RAM. Operační systém Android zde nalezneme ve verzi 2.3 Gingerbread.

Čtěte: ZTE Skate: Android 2.3 a 4,3" dotykový displej

ZTE Skate s velkým 4,3 palcovým kapacitním displejem

ZTE Skate neztrácí ani v datové konektivitě. Nabízí rychlé datové přenosy 3G, Wi-Fi či Bluetooth. Neztratíte se ani díky přítomnosti GPS a pro zkrácení dlouhé chvilky si můžete zapnout i FM rádio. Na zadní části smartphonu našel místo 5MPx fotoaparát s automatickým zaostřováním a dokonce i LED bleskem.

ZTE Skate: oficiální fotografie

Cena ZTE Skate v českých e-shopech

E-shop Cena vč.DPH
Alza 5 339 Kč
Mall 5 089 Kč
Sunnysoft 5 100 Kč

Mobilní telefon ZTE Skate si můžete zakoupit v e-shopu Sunnysoft.

Diskuze ke článku
Jakub
Nevím no ale co sem zatím četl recenze tak se ten telefon moc nepovedl. Prej nestíhá absolutně procesor systém je nevyladěný takže se to zasekává. Foťák a hudební výstup katastrofa, nevím co je na tom pravdy ale asi to tak bude.. Takže další čínský krám co vypadá na první pohled hezky ale ve zkutečnosti je to horší a uživatel s ním v prvním měsíci šlahne o zem :)
Béda
No asi na tom něco bude,800 MHz je asi málo na takovej velkej křáp,to nevychytali chlapci z Číny.
aaa
ale kulový kucíííí
Mari
Dobrý den, má takový problém ZTE skate mám od soboty a co mi hodně vadi je že WIFI je hrozná, tam kde se normálně připojim s notebookem i mím starým telefonem na ZTE skate se vůbec nepřipojím, wifi je opravdu slabá a nevím co s tím jestli je to na reklamaci?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze