ZTE Grand Memo: tenký obr se postaví proti Ascendu Mate

Pět palců už bude letos málo a výrobci se přesunou o palec výše. Alespoň tomu zatím vše nasvědčuje. Svůj šestipalcový model už má Huawei a zdá se, že jej plánuje také ZTE.

Na nedávném veletrhu CES 2013 Huawei představilo model Ascend Mate s 6,1palcovým displejem. Svou odpověď už připravuje čínské ZTE, které chystá novinka Grand Memo s 5,7palcovým displeje o rozlišení 1280 x 720 pixelů. Nepředstavená novinka se velmi podobá modelu P947, o kterém jsme vás začátkem měsíce informovali. V každém případě došlo v Hong Kongu k úniku prvních živých fotografií modelu Grand Memo.

ZTE Grand Memo

Kromě již zmíněného displeje nabídne Android 4.1.2 Jelly Bean, čtyřjádrový procesor Snapdragon S4 s taktem 1,7 GHz nebo 13megapixelový fotoaparát. To vše se navíc vměstnalo do těla, které je pouze 8 milimetrů tenké. Dle serveru Engadget není tělo Grand Memo na omak tak příjemné, jako například u modelu Grand S. Nicméně zatím šlo o prototyp a finální vzorek může vypadat lépe. Oficiálního představení se dočkáme zřejmě koncem února na veletrhu MWC 2013 v Barceloně, kam se chystáme a přineseme vám tak první dojmy.

Psaní na velkém telefonu usnadní klávesnice u kraje displeje

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze