Znáte výkon vašeho telefonu? Otestujte ho s GFX Bench 5.0 zdarma

10
Znáte výkon vašeho telefonu? Otestujte ho s GFX Bench 5.0 zdarma
  • Otestujte pomocí aplikace GFBench 5.0 výkon vašeho zařízení a zjistěte, jak si vedete oproti ostatním
  • Scénu Aztec Ruins můžete spustit v rozlišení 1080p i 1440p

U dnešních telefonů je obvykle kladen důraz na co nejvýkonnější hardware a ideálně za co nejlepší peníze. Nezřídka zájemci vybírají primárně dle toho, jestli je telefon vybaven nejnovějším Snapdragonem, či nikoliv. Procesor, společně s grafickým čipem a RAM následně určuje celkový výkon telefonu.

Ten je důležitý nejen pro hladký chod celého systému, ale i pro pohodlný zážitek z hraní her. Jenže jak se v nepřeberném množství telefonů zorientovat a zjistit, který je ten nejvýkonnější?

K takovýmto účelům slouží aplikace, které váš telefon otestují a vytáhnou z něj i tu poslední kapičku výkonu. Tentokrát se jedná o GFXBench, který obdržel update grafického API GFXBench na verzi 5.0 a můžete jej vyzkoušet zdarma.

Scéna s názvem Aztec Ruins, která trochu připomíná ikonickou hru Tomb Raider, má za úkol zjistit, jak si vaše konfigurace poradí s náročnými grafickými scénami plnými létajících předmětů a bořících se struktur. Scéna běží ve standardním rozlišení 1080p. Pokud třímáte v rukou opravdu výkonný přístroj, můžete vyzkoušet scénu spustit i v rozlišení 1440p.

Pochlubte se, jak je na tom váš smartphone?

Stáhnout GFXBench

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Johan Nohaj
Johan Nohaj
Naposledy upraveno: 28. 8. 2018 14:51
Sony xperia XZ 1 ma 1,5roka, Snapdragon 835 a 197500 bodov. ( Merane v An-tu-tu)
Arkanoidz
Motorola Rokr 12 a mam 379tisic bodu v cemkoli.. Nejvice si davam na ulici typky s ajfounama a ajpedama, vzdycky vyndal svoje delo a nechapou jak si mohli koupit Japko.
Martin
Nokia 8 554frames. Jinak v AnTuTu kolem 210k.
Lubos
No jako srovnání s 3 roky starým S7 mě fakt nezajímá. Databáze telefonů by potřebovala aktualizaci. Stahování 700 mb dat už je jen drobnost.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze