Zhmotněná noční můra odpůrců „notche“? Tento výřez byste v telefonu nechtěli

Zhmotněná noční můra odpůrců „notche“? Tento výřez byste v telefonu nechtěli
  • Netradiční výřez bude k vidění pravděpodobně jen na prototypu 5G smartphonu
  • Ten během ukázky streamoval 4K video skrze mobilní síť Verizon

Výřezová mánie nejenže nekončí, ale zdá se, že dokonce spíše nabírá tempo. Samsung, který představil hned několik druhů Infinity displejů s výkroji ve tvaru písmenek a jedním, který má v levém horním rohu prostě díru, vytvořil další druh „notche“. Takový, který byste na telefonu rozhodně mít nechtěli. Níže zobrazený smartphone však drží zajímavé prvenství – jedná se pravděpodobně o první 5G prototyp jihokorejského výrobce, který dokáže bez větší námahy streamovat 4K video.

Tajemný smartphone by podle některých mohl být umně zamaskovaný Galaxy S10. Nikdo kromě zaměstnanců Samsungu si nesměl zařízení vyzkoušet, takže je tato domněnka čistě ve spekulativní rovině. Pokud vás náhodou nezaujala schopnost telefonu streamovat 4K video z mobilní sítě, určitě vás dostane podivuhodný výřez, který připomíná...

Přiznáme se, že ani nevíme, co tento výřez vlastně připomíná ani, jak bychom ho mohli nazývat. Pokud vás náhodou napadá nějaký zajímavý název, dejte nám o něm vědět do komentářů. Tento druh výřezu se nepodobá žádnému dříve představenému a je tedy nanejvýš pravděpodobné, že se doopravdy objeví pouze u prototypu, který se na pulty obchodů nikdy nedostane.

Diskuze ke článku
Anonym
Samsung se drží jednoduchého vzorce, apple něco vydá, samsung to další dva roky hatuje a potom to začne používat sám
David Š
Jezisi idioti, jedna se pouze o zarizeni k ucelu testovani 5G!!! Mobilenet by se mel stydet za nadpisovy HOAX, protoze se toho 90% debilu ihned chyti.
Arkanoidz
Infinity-čupka
Karel Kahovec
Co nám zbývá? Hlasovat peněženkou. Nekupovat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze