Závěr prázdnin ve znamení Motoroly. Chystá se zřejmě model Edge 50 Neo

Závěr prázdnin ve znamení Motoroly. Chystá se zřejmě model Edge 50 Neo
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Novinka by se měla zaměřit na stylový vzhled
  • Očekávají se minimálně čtyři barevné varianty
  • Představení je plánováno na 29. srpen

Řada Edge 50 od Motoroly se velmi pravděpodobně dočká rozšíření. Spekuluje se totiž o příchodu modelu Edge 50 Neo, o kterém informoval například známý Evan Blass. Díky němu známe nejen vzhled, ale i barevné varianty. Na první pohled je patrné, že mobil bude klást důraz na design a nabídne hned čtyři barevné varianty: černou, hnědou, modrou a červenou. Tento výběr však nemusí být konečný. Styl zařízení podtrhuje materiál zad, kde by měla být použita umělá kůže.

Motorola Edge 50 Neo

Na příchod nového modelu začal lákat i samotný výrobce prostřednictvím příspěvku na sociální síti X. Přestože se zatím nedozvídáme jméno telefonu, víme, že zařízení nabídne barevné ladění Pantone a video je zakončeno sloganem „Když se inteligence protne s uměním“. To by mohlo naznačovat nejen stylový vzhled, ale také důraz na umělou inteligenci, přestože Edge 50 Neo bude mířit spíše na pomezí střední a vyšší střední třídy.

Je jisté, že nové Motoroly se dočkáme ještě před koncem letních prázdnin. Výrobce stanovil termín představení na 29. srpna, což vychází na příští čtvrtek. Do té doby je možné, že Motorola odhalí další podrobnosti o novince.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze