Víme, kolik bude stát hráčský sen Razer Phone 2! Cena přesáhne 20 tisíc korun

6× aktualizováno
Víme, kolik bude stát hráčský sen Razer Phone 2! Cena přesáhne 20 tisíc korun
  • Razer Phone 2 má být oznámen ještě do konce letošního roku
  • Osazen má být nejvýkonnějším procesorem od Qualcommu
  • Podporovat má též bezdrátové nabíjení

Aktualizováno 11. 10. 2018

Herní smartphone Razer Phone 2 si budete moci předobjednat již dnes za cenu 799 amerických dolarů (přibližně 21,5 tisíc korun i s daní). Pokud to s hraním na smartphonech myslíte doopravdy vážně, stačí navštívit stránku Razer.com, kde bude telefon již brzy v nabídce.

Aktualizováno 10. 10. 2018

Doposud nepředstavený Razer Phone 2 se objevil na stránkách italského Amazonu. Kromě fotografií, které opět potvrzují, že se design měnit nebude, jsme se dozvěděli dvě nové informace. Novinka bude odolná vůči vodě a prachu s certifikací IP67 a očekává se také podpora bezdrátového nabíjení. Zadní strana má tedy býti skleněná.

Aktualizováno 28. 9. 2018

Razer Phone 2 se ukazuje na další fotografii zveřejněné Evanem Blassem, která opět potvrzuje, že nový design bohužel doopravdy nepřinese nic nového. Výrobci herního smartphonu tak stále upřednostňují funkčnost nad vzhledem. Na zadní straně můžeme zahlédnout pouze mírně jiné uspořádání duálního fotoaparátu, který se přesunul z levého horního rohu o trochu níže a doprostřed i s LED přisvícením, které čočky fotoaparátu odděluje.

Aktualizováno 17. 9. 2018

Razer Phone 2

Razer rozesílá pozvánku na událost konající se 10. října 2018 v Hollywoodu, na které oznámí Razer Phone 2.

Aktualizováno 14. 9. 2018

Dnešním dnem bychom měli znát podobu chystaného Razer Phonu 2. Můžete ji vidět nahoře v ikonce článku. Kdepak, nejde o první generaci. To jen výrobce neudělal takřka žádnou změnu. Níže je k dispozici porovnání současné první generace s budoucí druhou. Menší odlišnosti se mohou udát v rámečcích kolem displeje, zde mohou rendery klamat. Totéž platí o konkrétním rozmístění senzorů a čelního fotoaparátu. Na každý pád nelze čekat designovou proměnu.

Razer Phone 2
Vlevo současný Razer Phone, vpravo údajně Razer Phone 2

Aktualizováno 3. 9. 2018

Po necelém měsíci se o další informace postarala opět samotná společnost Razer. Ta ve své finanční zprávě uvedla, že v nejbližších měsících budou síly společnosti směřovat k vývoji druhé generace jejich Razer Phonu. Opět jsme se však nic konkrétního nedozvěděli a lze jen hádat, jak blízko je případné představení.

Původní informace z 6. 8. 2018

Zkraje loňského listopadu představila společnost Razer svůj první chytrý telefon. Prezentovala jej jako perfektní nástroj pro hráče mobilních her. Smartphone totiž nabízel nejen špičkový hardware, ale především displej se 120 Hz. Novinka se dostala i do naší redakce, kde jsme si jej až na horší duální fotoaparát vesměs pochvalovali. S prodeji je údajně spokojen i samotný Razer. Zástupce společnosti na nedávné akci ChinaJoy 2018 zmínil, že by nadcházející Razer Phone mohl být uveden na čínském trhu ještě v letošním roce.

Chen Xiaoping, viceprezident Razeru, dále uvedl, že by případný Razer Phone 2 nabízel nejvýkonnější procesor od Qualcommu. Aktuálně by to znamenalo nasazení Snapdragonu 845, jenže ještě do konce roku se má oficiálně představit Snapdragon 855 a budoucí Razer Phone by mohl spoléhat již na něj. Tím by se možná minimálně na chvíli stal vůbec nejvýkonnějším telefonem.

Diskuze ke článku
Carda
Je jenom dobře že aspoň Razer pochopil jaký displej je nejlepší na hraní.
Šesty
Toto je jediný hranatý telefon co bude existovat a jako bonus to nebude nudle! Za mě palec nahoru :)
Tomason
A to měla první řada nejakej úspěch, že už chystají další telefon?
mato
Krásny telefón, stačí keď vychytajú tých pár nedostatkov a o úspech majú postarané. Držím palce.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze