Zákazníci O2 mohou volat zdarma: zaplatí to Kvido

36

Telefónica O2 dnes představila novou službu "Platí to Kvído", díky které budou moci všichni zákazníci operátora volat až 80 minut měsíčně do všech mobilních i pevných sítí v rámci České republiky zcela zdarma. Stačí si jen poslechnout krátkou reklamu.

Nová služba operátora je bez smlouvy a jakýchkoliv závazků. Všechny výhody Kvídova volání můžete využít ihned z vlastního mobilu nebo pevné linky. Stačí vytočit speciální číslo 829 829 829 a vyslechnou si krátké reklamní sdělení. Poté si již budete moci navolit telefonní číslo volaného a využít volání po dobu jedné minuty zdarma. Po 45 vteřinách hovoru budete vždy upozorněni o blížícím se konci sponzorovaného hovoru. Až uplyne jedna minuta, tak se hovor automaticky ukončí, nemusíte se tak bát, že by další minuta byla například klasicky účtována.


Screenshoty ze stránek http://www.platitokvido.cz

TIP: Více se dozvíte na www.platitokvido.cz nebo na telefonní lince 800 225 225.

V první fázi může každý uživatel uskutečnit až 10 sponzorovaných volání týdně. Pro navýšení týdenního limitu hovorů až na dvojnásobek stačí pouze jednoduchá registrace uživatele na internetových stránkách www.platitokvido.cz a zákazník tak získá až 20 minut volání na týden (což činí 80 volných minut na měsíc).

Jak používat Kvídovo volání:

    1. Vytočte bezplatné číslo 829 829 829 a uslyšíte krátký vzkaz od vašeho sponzora.

    2. Zadejte číslo, kam chcete volat, a poslechněte si několikavteřinový spot od sponzora.

    3. Vyberte si, jestli už chcete spojit s volaným, nebo máte ještě před tím zájem o reklamní SMS či přímé spojení na svého sponzora.

    4. Využijte minutu volání zdarma. Zvukové znamení vás včas upozorní, že se blíží konec hovoru.

Pozor: Službu Kvídovo volání není možné využívat při volání z telefonních budek. Nevztahuje se také na hovory na čísla se zvýšenou tarifikací ani na volání do zahraničí či naopak.

Diskuze ke článku
Kominík
Bezva služba ... S U P E R...
Helena
Služba byla super pouze první 3 dny po registraci, nyní není možné se na ni dovolat, stále je obsazeno.
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, děkujeme Vám za dobrý postřeh. Služba "Platí to Kvído" opravdu nyní nefunguje správně. Zkusíme zjistit, čím to je. Například může být nízký počet sponzorů pro daný okruh. Zatím to však jsou jen spekulace.
Forstova
Dobrý den-občas jsem tuto službu použila, teď asi 2 týdny ne, po vytočení
829829829 jednou zazvoní a je konec- a to opakovaně stále - mohu se optat zda tato sluižba skončila? Děkuji JF

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze