Zákazníci O2 mohou použít mobilní platby také ve Windows Phone Store

3

Všichni zákazníci O2 mohou nově platit v online obchodě Windows Phone Store bezpečně a jednoduše prostřednictvím mobilní platby. Tuto možnost přitom O2 už několik měsíců nabízí zákazníkům, kteří využívají mobilní telefony se systémem Android.

Pokud zákazník chce za služby zaplatit prostřednictvím O2, stačí jako způsob úhrady zvolit platbu přes O2, ostatní postup při nákupu ve Windows Phone Store zůstává stejný. Maximální hodnota jedné transakce při platbě přes O2 je nastavena na 1 500 korun, měsíčně může zákazník utratit maximálně 5 000 korun.

„Podíl zařízení s operačním systémem Windows v naší síti aktuálně tvoří 7 % a stále roste. V naší nabídce najdou fanoušci značky Microsoft šest telefonů, všechny s podporou nejrychlejšího internetu 4G LTE. Platba přes O2 jejich uživatelům nyní přináší možnost zaplatit za aplikace, hry či hudbu jednoduše a bezpečně, bez nutnosti zadávat údaje z platební karty,“ říká Jindřich Fremuth, ředitel divize Rezidentní zákazníci v O2.

Novinka platí pro všechny rezidentní i firemní zákazníky, kteří používají mobil nebo tablet s operačním systémem Windows. Jedinou podmínkou je aktivní služba m-platba, kterou mají rezidentní zákazníci aktivovanou automaticky. Firemní zákazníci si m-platbu mohou aktivovat v online samoobsluze Moje O2. Tarifní zákazníci při platbě přes O2 najdou částku za služby Windows Phone Store jako součást měsíčního vyúčtování, zákazníkům předplacených karet odečte O2 danou částku z kreditu. Více informací najdete zde.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
ANO
Na vodafonu funguje uz davno ..... abych rekl pravdu, tak me to docela rozciluje, protoze jsem neprisel (vlastne ani nehledal) kde to vypnout. Nikde jsem nic nenastavoval a kdyz jsem klikl na placenou aplikaci, tak mi to nabidlo platit pres vodafone, ale jelikoz jsem soucasti onenetu, tak to vlastne ani nechci zkouset, zvlast kdyz mi chodi vyuctovani jednou za ctvrt roku. Asi je to extremne pohodlne, ze se nic nemusi nastavovat, ale na druhou stranu radsi platim virtualni internetovou kartou, kde vidim pohyby na uctu hned:)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze