Začínáme testovat Honor Watch GS Pro. Jaké jsou naše první dojmy?

5
Začínáme testovat Honor Watch GS Pro. Jaké jsou naše první dojmy?
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Hodinky jsou robustní a vhodné spíše pro muže
  • AMOLED displej vyniká krásnou čitelností i vysokým jasem

Do redakce dorazily chytré hodinky Honor Watch GS Pro, které nás na první pohled zaujaly masivním vzhledem a robustní konstrukcí stvořenou pro náročné outdoorové aktivity. Honor Watch GS Pro tak budou nejlépe slušet mužům, kteří preferují větší ciferníky, navzdory bytelné konstrukci však nechybí možnost vyměnit řemínek pomocí velmi jednoduchého systému válečků s pružinkami. Jediné fyzické ovládací prvky tvoří dvojice tlačítek na pravé straně, praktická otočná luneta či korunka bohužel chybí.

Ovládání primárně probíhá skrze 1,39" AMOLED displej, který, jak je tomu u hodinek Huawei a Honor běžné, vyniká krásnou čitelností i vysokým jasem. K dispozici je také celá řada ciferníků se sportovní tématikou. Hodinky cílí zejména na sportovce, i proto podporují více než 100 režimů cvičení včetně nového režimu lyžování. Dále nechybí GPS, zvýšená odolnost dle MIL-STD-810G nebo NFC pro rychlé nahrání vlastních ciferníků. Hodinky dnes začínáme testovat. Pokud vás o nich cokoliv zajímá, nezapomeňte nám napsat do komentářů.

Technické parametry Honor Watch GS Pro

Kompletní specifikace
Konstrukce48 × 48 × 13,6 mm, 45,5 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,39" (454 × 454 px), tvar: kruhový
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.1, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ano
Chipset
Paměťvnitřní paměť: 4 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor790 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Dostupnostříjen 2020, 6 499 Kč
Diskuze ke článku
Tom Novak
Tom Novak
Opět jako na všech hodinkách od Huawei/Honoru nefungují notifikace při Sportovní aktivitě a ani se nelze vrátit na hlavní ciferník či do menu? Opět žádný export do Strava? Co počasí? Zase jenom jedna obrazovka aktuálního stavu bez jakékoliv předpovědi?
Ruda Rudy
Ruda Rudy
Dobrý den, jak moc přesná je gps? Nedochází při aktivitě k výpadku gps? U honoru magic watch 2 při aktivitě gps vypadávala.
Michael Novak
Michael Novak
Opravdu je ten pasek kožený, jak se píše ve specifikaci? Na fotkách mi připadne spíš jako gumový ...
Alois Jirasek
Alois Jirasek
Ma stopky, timer, budik? A nejak rozumne, ze se nemusi do deseti podmenu? A ma nejaky normalni digitalni cifernik (vcetne datumu, dne a sekund?). A vydrz aspon 14dni? A proc pisete vhodne spise pro muze, kdyz maji zenskou vahu a velikost? Hodinky pro muze se pohybuji od 80g vyse.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze