Za aplikace je u T-Mobile nově možné platit z faktury nebo kreditu

T-Mobile jako první operátor v České republice zavádí placení za nákupy mobilních aplikací přímo z vyúčtování služeb pro tarifní zákazníky, nebo z kreditu pro Twist uživatele. Od včerejšího dne si úhradu pomocí m-platby mohou vyzkoušet majitelé přístrojů BlackBerry, pro uživatele Windows Phone pak bude novinka dostupná během tohoto víkendu.

T-Mobile nabídne eurotarif od 1.srpna

Od dnešního dne mohou za aplikace v BlackBerry App World platit uživatelé přístrojů stejnojmenné značky. Princip nákupu zůstává stejný, pouze při výběru způsobu úhrady je třeba si zvolit m-platbu T-Mobile, kterou mají automaticky k dispozici všichni nefiremní zákazníci. Částku pak tarifní klienti najdou na svém vyúčtování v sekci platební služby. Twist zákazníkům je ihned stržena z kreditu. Pro zákazníky služby BlackBerry Internet Service je služba automaticky dostupná. Uživatelé BlackBerry Enterprise Server potřebují k aktivaci souhlas svého administrátora.

BlackBerry logo

Během tohoto víkendu bude možné tento jednoduchý způsob placení využít i ve Windows Phone Store, který nabízí již více než 120 000 titulů. „Těší nás, že T-Mobile byl schopen tak rychle zareagovat na možnost propojení našeho Windows Phone Store s vlastním účtovacím systémem a nabídl tak svým zákazníkům v rekordní době jako vůbec první český operátor elegantní platbu bez nutnosti použití platební karty,“ doplňuje René Keyzlar, Operator Channel Manager ve společnosti Microsoft.

Windows Phone 7 logo

Z bezpečnostních důvodů činí maximální hodnota jedné transakce přes m-platbu 1 500 korun, denní limit je nastaven na 3 000 korun s DPH. Podrobnosti o m-platbě, její aktivaci a způsobech použití najdou všichni zákazníci v Můj T-Mobile.

„Věřím, že zákazníci tuto novinku ocení a budou ji v hojné míře používat,“ říká Zdeněk Spurný, senior manažer řízení kategorie a produktů společnosti T-Mobile, a dodává: „Uživatelé, kteří měli obavu ze zadávání čísla platební karty nebo dalších platebních metod, už nyní jednoduše zaplatí ze svého vyúčtování služeb, nebo jim bude částka přímo stržena z kreditu.“

„Rádi bychom tuto možnost nabídli v blízké budoucnosti i uživatelům dalších operačních systémů či sociálních sítí,“ uzavírá Zdeněk Spurný.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze