BlackBerry App World slaví 3 roky: podívejte se na nejlepší aplikace

Před několika dny oslavil online obchod App World pro přístroje značky BlackBerry tři roky aktivního působení a neobešlo se bez žebříčku nejoblíbenějších a nejstahovanějších aplikací. Výrobce RIM oznámil, že bylo za celou dobu staženo přes dvě miliardy aplikací a obchod nyní obsahuje přes 70 000 unikátních aplikací.

Nyní se pojďme podívat na pět nejstahovanějších aplikací obchodu App World a začneme od posledního místa. Na pátém místě se umístil BeBuzz od studia Bellshare GMBH, který dovoluje uživatelům přiřadit kontaktům určité barvy LED diody, což pomůže identifikaci volajícího ještě před zvednutím telefonu. Na čtvrtém místě sedí oblíbený hudební program Shazam Encore, který podle několika vteřin dokáže zjistit název hrající skladby, interpreta a další zajímavou informaci.

Pět nejoblíbenějších aplikací App World.

Uprostřed pětice najdete aplikaci Color ID, které má podobnou funkci, jako BeBuzz. K jednotlivým kontaktům a upozorněním můžete přiřadit přes 100 různorodých barevných kombinací pro LED diodu. Stříbrnou příčku si pak odchytil praktický BeWeather, který vám ukáže počasí ve zvoleném městě.

Zlatou medaili si překvapivě odnesla aplikace, která je k dostání exkluzivně na přístroji BlackBerry PlayBook. Ano, jedná se o hříčku Angry Birds, která pokračuje v dobývání platforem po celém světě.

A jakou aplikace na BlackBerry nejčastěji používáte vy?

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze