YouTube Go stáhne videa do paměti. U nás ale na offline zapomeňte

13

Google právě vydal beta verzi aplikace YouTube Go, která umožní stáhnout videa do paměti pro pozdější offline shlédnutí. Stáhnete ale pouze základní 144p a 360p kvalitu a navíc aplikace není dostupná pro všechny regiony. Google si ji připravil speciálně pro země, kde není přístup k rychlému internetu obvyklý.

YouTube ze své podstaty neumožňuje stahování videí do paměti zařízení, umí to však nová aplikace YouTube Go pro platformu Android. Tato aplikace je dostupná pouze pro regiony, kde není pokrytí dostatečně rychlým internetem obvyklé, proto kupříkladu uživatelé z České republiky aplikaci stáhnout nemohou. Uživatel si podobným způsobem může stáhnout videa maximálně ve kvalitě 360p.

TIP: YouTube již zvládá živý stream videa ve 4K rozlišení

YouTube GO

Aplikace YouTube Go umožní i odeslání již staženého videa skrze technologii Bluetooth dalšímu uživateli, který má aplikaci YouTube Go nainstalovanou. V tomto případě je však nutné krátké připojení k internetu, kdy YouTube stáhne zhruba 15kB potvrzení o bezpečnosti.

Stáhnout YouTube Go

Google Play (zdarma)

Zdroje: play.google.com, androidauthority.com

Diskuze ke článku
Leader
Koho zajíma pokrytí když vás stejně dřív zradí FUP
ANO
My na platforme windows (a to nejenom mobilni) mame smolika s guglima aplikacema:( Fnuk .... Musime si vystacit s aplikacema tretich stran, ktere jsou daleko rychlejsi, nezobrazuji otravne reklamy a prakticky vsechny umoznuji offline stazeni ... v guglu, zda se, pracuji stejni chytraci jak v microsoftu a ostatnich indickych firmach (ted uz i ta nase), takze prisli na to, ze nevyvinout nativni aplikaci se jim vyplati asi vic nez miliardy z prijmu z reklam ... smesne je, ze az ji jednou udelaji, tak po ni ani pes nestekne, protoze lidi si proste lehce zvyknou na zivot bez 15ti reklam v kazdem videu ....
Dano
Veď na Androide si stiahnem video z Youtube kedy chcem a v akej kvalite chcem... Tubemate napríklad. Ešte aj pekne pípne keď je hotovo...
Anonymní jméno
Tady mužete sthovat nejenom z youtube a nejenom z androidu....
http://www.telechargerunevideo.com/en/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze