Xperia L3 bude základem od Sony s 5,7palcovým displejem a Snapdragonem 660

aktualizováno
10
Xperia L3 bude základem od Sony s 5,7palcovým displejem a Snapdragonem 660
  • Základní Xperia L3 má nabízet 5,7palcový displej bez výřezu
  • Překvapí výkonný procesor Snapdragon 660 a 3GB RAM
  • Na zadní straně se má objevit duální fotoaparát

Aktualizováno 15. 2. 2019

Nový základní model od Sony by měl nést označení Xperia L3 a dnes se můžeme podívat, jak pravděpodobně bude vypadat. Design je standardním rukopisem Sony. Na levném telefonu se objeví duální fotoaparát, což ale již víme z předešlých informací. Nově se však hovoří o kombinaci 13 a 2 megapixelů. Zamrzí však fakt, že má Sony nasadit starší Android 8.1 Oreo. Cena se má dle spekulací pohybovat kolem 5 tisíc korun. K představení by mohlo dojít na veletrhu MWC 2019.

Sony Xperia L3

Původní informace z 31. 12. 2018

Japonské Sony pracuje na nástupci letošního modelu Xperia L2. Opět by se tak mělo jednat o zcela základní model. Přesto bude nabízet výbavu, která by mohla uspokojit i náročnějšího uživatele. Chystaný telefon prozatím prošel certifikací úřadu FCC, díky které můžeme spatřit pravděpodobnou siluetu zařízení. To by tak mělo vypadat klasicky a mít poměrně velký displej bez výřezu. Sony zůstane věrno rámečkům pod a nad displejem. Displej má mít úhlopříčku 5,7 palců.

Sony Xperia L3
Sony Xperia L3

Příjemným překvapením je procesor Snapdragon 660 a 3GB operační paměť. Tato kombinace by vás neměla nijak limitovat. Radost udělá i přítomnost USB-C a 3,5mm jacku. Dále se spekuluje, že tělo zařízení bude polykarbonátové s lesklou povrchovou úpravou. Na zadní straně se má objevit duální fotoaparát s 13 a 5 megapixely. Nad displejem bude místo pro 8megapixelovou kamerku i informační diodu. Poslední informace hovoří o baterii s kapacitou 3 400 mAh. Na další střípky z výbavy si budeme muset počkat. Představení Xperie L3 je ale možná blíže, než si myslíme. V této souvislosti se spekuluje již o veletrhu CES 2019, který začíná ve druhém lednovém týdnu.

Diskuze ke článku
Tomason
3gb není u Sony problém.
Tomason
Tak pokud to neprezenou s cenou, může to být dobrý telefon za pár korun.
Blue Sun
Blue Sun
Hm, s tímhle si nějak nedovedu představit, kam chtějí posunout XA3...
depes
vzhledově je to krok tak o pět let nazpátek

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze