Xiaomi zřejmě příští týden oznámí supertenkou vlajkovou loď

7

Už příští týden bychom se mohli dočkat nového špičkového modelu od Xiaomi a zdá se, že tentokrát vše bude ve znamení extrémní tenkosti. Naznačuje to poster, který firma zveřejnila, a který zve na jeho představení 15. ledna ve 14 hodin pekingského času (21:00 hod. středoevropského zimního času) v Národním konferenčním centru v Pekingu.

Xiaomi už tento měsíc představilo model Redmi 2, který je modernizovanou verzí úspěšného nižšího modelu Redmi. Vlajková loď by však měla nabídnout mnohem více. O technických parametrech není v tuto chvíli nic známo. Nicméně zástupci firmy se nechali slyšet, že bude tenčí než křídlo cikády. To je samozřejmě přehnané, ale i tak se můžeme těšit na jeden z nejtenčích nebo dokonce i vůbec nejtenčí smartphone na trhu.

Pozvánka Xiaomi 15.1.2015

TIP: Xiaomi Redmi 2 oficiálně: novinka s 64bitovým procesorem a LTE

Xiaomi bylo v loňském roce jedním z nejúspěšnějších výrobců mobilních telefonů, když prodalo více než 61,12 milionů smartphonů. Na letošní rok má firma naplánovaný prodej 100 milionů kusů a od novinky si určitě slibuje, že jí této mety pomůže dosáhnout.

Zdroje: en.miui.com, fonearena.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Míraa
A k čemu jsou takový tenký placky dobrý? Nedá se to pořádně držet a má to baterii s malou kapacitou. Krom toho se člověk bojí, že to někde rozsedne.
Karel Lang
Karel Lang
Nemělo by se u středoevropského času od pekingského odečítat a ne přičítat 7 hodin, tzn. 14 hodin pekingského času je 7 hodin středoevropského? :-)
Karel
Dobry den, vyjde recenze na THL A3?
mental.disease
5,5"
5,5mm
5,5Ah

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze