Potvrzeno, Xiaomi představí ohebný Mix Fold 3 již v pondělí

Potvrzeno, Xiaomi představí ohebný Mix Fold 3 již v pondělí
Fotografie: Xiaomi
  • Premiéra proběhne 14. srpna v odpoledních hodinách
  • Nová generace nabídne čtveřici hlavních fotoaparátů
  • Opět se však čeká dostupnost jen v Číně

Ohebný telefon má ve své nabídce už několik předních výrobců, a to už několik let. Výjimkou není ani Xiaomi, které usilovně připravuje novinku Mix Fold 3. Připomeňme, že se jedná o věští skládací zařízení s venkovním displejem a výrazně věštím vnitřním displejem. Pomyslně tak půjde o konkurenci třeba pro Galaxy Z Fold5 od Samsungu.

Generální ředitel Xiaomi Lei Jun nyní oficiálně oznámil, že k představení Xiaomi Mix Fold 3 dojde v pondělí 14. srpna, a to od 13:00 SELČ. Na pozvánce je vidět i část chystaného zařízení. Můžeme tak spatřit povrch těla telefonu, který bude buď kožený, nebo tento materiál bude zdařile imitovat. Odhaleny jsou také celkem čtyři hlavní fotoaparáty, přičemž bez povšimnutí by neměla zůstat ani velice tenká konstrukce, zejména v rozloženém stavu.


Kaňkou na kráse je, že se zřejmě opět nedočkáme na globálních trzích. I třetí generaci si Xiaomi bude střežit jen pro domácí čínský trh. Pokud by došlo k potvrzení této informace, bude to velká škoda, neboť trh s ohebnými telefony by potřeboval konkurenci, avšak té se prozatím nedostává a mnozí čínští výrobci s uvedením svých ohebných modelů na globální trhy stále váhají.

Oficiálně zveřejněné snímky Xiaomi Mix Fold 3
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze