X100 Pro za nejnižší cenu na trhu. Na nejlepším Vivu roku ušetříte 3 tisíce

X100 Pro za nejnižší cenu na trhu. Na nejlepším Vivu roku ušetříte 3 tisíce
Fotografie: Mobil Pohotovost

Vivo X100 Pro je jeden z nejlepších smartphonů současnosti. I díky tomu jde o jednu z nejprodávanějších vlajkovek letošního roku. Teď se jeho koupě navíc extrémně vyplatí, jeho cenu si totiž můžete snížit o 3 tisíce korun, což je vzhledem k jeho parádní výbavě skutečně lákavá nabídka.

Extrémní výkon a foťák pod taktovkou Zeiss

Vivo X100 Pro představuje nejnabušenější smartphone z dílny čínského giganta. Kromě špičkového 3x50Mpx fotoaparátu s optikou Zeiss a přední 32Mpx selfie kamerky nabídne vlajkovka od Viva i excelentní 120Hz AMOLED displej s obřím jasem až 3 000 nitů, velkou 5 400mAh baterii s bleskurychlým nabíjením, ultimátní masivní výkon díky nejvýkonnějšímu čipsetu od Mediateku i štědrou kapacitu 16/512 GB. 

Nejvýhodněji v Česku

Pokud vás Vivo X100 Pro láká, ale zatím jste se nerozhoupali k nákupu, teď máte tu nejlepší příležitost jej pořídit za dosud nejnižší cenu, a to už za 23 990 Kč (původně 26 990 Kč). Speciálně u Mobil Pohotovosti si tak můžete jeho cenu srazit o rovné 3 tisíce, a to díky bonusu k výkupu – stačí při koupi nového Viva prodat svůj starý telefon nebo jiné zařízení (tablet, chytré hodinky). 

Vivo X100 Pro