Windows Phone 8.1 jsou skoro hotové: kdy dorazí na telefony?

33

Windows Phone 8.1 se pomalu blíží a objevují se stále konkrétnější informace, kdy se můžeme těšit na novou verzi tohoto mobilního operačního systému. Podle posledních informací by si měli majitelé těchto smartphonů zakroužkovat v kalendáři duben či květen, kdy se dostane vývojářům respektive ke konečným uživatelům.

Časový harmonogram, podle něhož se Windows Phone 8.1 dostane k výrobcům již v průběhu března, zveřejnil na internetu uživatel @nawzil8, který se již v minulosti osvědčil jako zasvěcený zdroj o dění v Microsoftu.

TIP: WP 8.1 se pomalu odhaluje: Cortana a nový vzhled herního hubu

Jeho informace potvrzují to, co již před několika dny řekla analytička Mary Jo Foley. Ta podle svých zdrojů očekává vydání RTM verze těsně před vývojářskou konferencí Microsoft BUILD 2014, která začíná 2. dubna, a vydání pro koncové uživatele na konci dubna. Je téměř jistě, že nejdříve se na trhu objeví telefony, které mají tuto verzi systému už předinstalovanou z výroby, zejména nové Nokie, které budou představeny koncem února na veletrhu MWC v Barceloně. Posléze se během května a června dostane update na všechny stávající telefony s Windows Phone 8.

Zdroje: nokiapoweruser.com, twitter.com, zdnet.com

Diskuze ke článku
S55
"Posléze se během května a června dostane update na všechny stávající telefony s Windows Phone 8."
To je výsměch a kálení do vlastního hnízda...
kleinak
Jak tak sleduji WP se pěkně rozjíždí,každou chvilkou nějaký ten update.Jen tak dále i když herní hub pro mě zrovna není.
Dominik
Jojo. Počkám co všechno přinese update WP a pak si ho asi taky pořídím koukám po něm už delší dobu.. Android už mě nebaví měl bych tendenci se v tom furt vrtat :D
lada
Už se těším. :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze