Windows Phone 8.1 bude pro vývojáře možná dostupný 10. dubna

20

Na nadcházející konferenci BUILD 2014 chystá Microsoft oficiální představení Windows Phone 8.1, ovšem systém bude dostupný až později a ne hned po konferenci, jak se předpokládalo. Pro vývojáře by měl být systém dostupný již 10. dubna, což je 8 dní po započetí konference.

Už 10. dubna by měla být vydána verze Windows Phone 8.1 určena pro vývojáře. Mělo by se již jednat o RTM verzi systému, která bude zároveň zaslána různým výrobcům telefonů s Windows Phone, včetně Nokie. Každý výrobce optimalizuje aktualizaci pro své telefony a díky tomu budou k dispozici funkce, které jsou specifické pro hardwarové partnery Microsoftu.

Některé funkce Windows Phone 8.1

Aktualizace pro vývojáře bude pomocí programu Preview for Developers, díky které dostávají vývojáři možnost si vyzkoušet nové aktualizace mnohem dříve než běžní uživatelé a mají tak možnost vyzkoušet své aplikace na nové verzi systému.

Stáhnout Preview for Developers

Zdroje: neowin.net, wpcentral.com

Diskuze ke článku
lada
No já jsem na to zvědavý. Snad se Microsoftu povedl.
jirka
nechápu jak můžou dělat konferenci, uvádět nový systém a nemít ho k dispozici milionům vlastníkům telefonů s WP8, tohle debilní načasování nikdy nepochopím

v 21.století bych si to představoval, že např. ve 14:00 udělají prezentaci a řeknou "Vaše telefony Vám nabídnou aktualizaci odbitím půlnoci"

takhle budou všichni několik měsíců ťukat beznadějně na aktualizace a nic, bude se psát resp. spekulovat který že to bude ten den D

trapas
Lukáš
Nooo, takže k uživatelům se to dostane kdy proboha, v červenci? To je pořád samé čekání a zase čekání, snad alespoň oslní nějakým novým telefonem.
Honza
Cetl jsem ze ů se instalaci preview for dev. ztrácí zaruka? Je to pravda? Da se to nějak potom vrátit? Má někdo i praktickou zkušenost? ( jestli se tedy záruka ztrácí)

Jinak se teda těším šíleně moc!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze