WhatsApp pro iPady je skoro hotový, vychytává se co nejlepší zabezpečení

9
WhatsApp pro iPady je skoro hotový, vychytává se co nejlepší zabezpečení
  • WhatsApp prozatím nadále chybí ve verzi pro iPady
  • Za zpožděním je snaha o dokonalé zabezpečení
  • Souběžně by měla dorazit i verze pro Mac

WhatsApp patří v současnosti mezi nejpopulárnější komunikační aplikace po celém světě. I na něm bychom však mohli najít vady na kráse. Možná nejhlasitěji by se ozvali majitelé iPadů. Pro tato zařízení totiž oficiální aplikace neexistuje. Dobrou zprávou je, že aplikace je dle nejnovějších informaci v podstatě kompletně hotová, jen se zatím nedostala ke koncovým uživatelům. Důvod pochází přímo od vývojářů Applu.

Dle wabetainfo.com totiž hodlá WhatsApp vytvořit aplikaci, která bude fungovat napříč všemi systémy od Applu. V této souvislosti má být ještě vylepšeno šifrování a současně i vytvořena samostatná aplikace pro Mac, která mimochodem doposud také chybí. Uživatelé Maců však mají alespoň jednu možnost, a to přes webové rozhraní. V tomto případě však nezbytně potřebují iPhone, odkud se konverzace z WhatsAppu zrcadlí. Plnohodnotná aplikace tak přijde vhod i jim. Zřejmě tak zbývá doladit poslední detaily, aby multiplatformní aplikace pro Apple korektně fungovala. Mělo by se tak stát v následujících měsících.

Stáhnout WhatsApp Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Řezňýk
Tak určitě, musí ještě instalovat backdoor pro NSA, CIA, FBI, NSB...
Eedx
Chudaci Applisti, ten jejich bozsky Apple jim doted neumoznil pouzivat aplikaci, kterou Androidaci pouzivaji uz nekolik let... to je pokrok teda:DDD
M
Ak chce niekto vyššiu bezpečnosť, určite by nemal siahať po WhatsApp. Ten z princípu nebude nikdy bezpečný. Šéf Telegramu (Durov) mal o tom nedávno dobrý blog post.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze