Vyzkoušeli jsme skvěle zpracovaný Huawei MateBook 13

Vyzkoušeli jsme skvěle zpracovaný Huawei MateBook 13
  • Nový MateBook uchvátí velmi precizním zpracováním
  • Líbivé jsou tenké rámečky kolem 13palcového displeje
  • Vhod přijde i NFC pro snadné sdílení obsahu z telefonu

Huawei v Las Vegas představil svůj nejnovější notebook s označením MateBook 13, který se pyšní například procesory Intel Core i5/Core i7 8. generace. Jedná se o skvěle zpracovaný přístroj, který si v ničem nezadá s věhlasnější konkurencí v podobě výrobců HP či Apple. Nasazen je kovový design a diamantem broušené hrany po bocích.

Skvěle zpracovaný Huawei MateBook 13 má ultra-tenké rámečky

Po otevření si všimnete nejen rozměrné klávesnice, ale i velkého a pohodlného touchpadu. Dedikovaná je zde také plocha pro čtečku otisků prstů. Na horní části je samozřejmě 13palcový displej s 2K rozlišením, který je plně dotykový. Huawei se chlubí blíže nespecifikovaným přepracovaným chlazením, které má notebook uchladit i v těch nejvypjatějších chvílích. Vedle touchpadu se nachází plocha s čipem NFC pro snadné a rychlé sdílení dat z mobilního telefonu skrze službu Huawei Share.

Dále se nám zamlouvají nejen malé rámečky kolem displeje, ale také celkově malá tloušťka zařízení kolem 14 milimetrů. Díky, nebo možná kvůli, tomu se konektorová nabídka omezila na dva USB-C porty, skrze které se notebook také nabíjí. Baterie disponuje kapacitou 42 Wh.

V tuto chvíli ještě není známa dostupnost ani cena, nicméně čínský výrobce se o tuto informaci jistě včas podělí.

Partnerem zpravodajství z veletrhu CES 2019 je společnost Huawei se svým fotomobilem Mate 20 Pro.
Diskuze ke článku
Ondrej Nekola
Ondrej Nekola
- mala RAM
- NVIDIA

---> vyssi model nebrat
HeXXX
Hezká mašinka. Klávesnice jako by Apple vypadla z oka, ale jinak fajn. Jestli dají nějakou rozumnou cenu tak si to určitě své kupce najde.
Emesko
Krásná kopie Macbooku Air 2018. No jo, holt Číňani :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze