Vyzkoušejte si nové aplikace pro Samsung Galaxy S5

3

Nová vlajková loď jihokorejského výrobce hýbe světem a Česká republika není výjimkou. Čekání na zahájení prodeje si můžete zpříjemnit zkoušením nových aplikací z Galaxy S5. Stačí mít jen správný Samsung a správnou verzi Androidu.

Samsung Galaxy S5 byl představen v únoru na veletrhu MWC 2014 a do prodeje se dostane 11. dubna. Známe dokonce již také cenu, o které jsme vás dnes informovali. Do jedenáctého dubna však stále zbývá dost času a čekání na zahájení prodeje může mnohým přijít poněkud zdlouhavé. Pro hravé z vás je nyní možnost, jak si čekání ukrátit. Unikly totiž instalační soubory aplikací ze Samsungu Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5

Vyzkoušet si tak můžete novou verzi aplikace S Poznámka, WatchOn, Gear Manager, Gear Fit Manager, Kalkulačka, S Zdraví a S Překladač. Samozřejmě tyto aplikace nelze nainstalovat na jakýkoliv telefon s Androidem. Musíte mít Samsung a také Android 4.4.2 KitKat. U některých aplikací je taktéž nutné před instalací mít nainstalovanou starší verzi dané aplikace. Plně rovněž zřejmě nevyzkoušíte aplikaci pro správu náramku Gear Fit, který se ještě neprodává. Instalační soubory výše zmíněných aplikací si můžete stáhnout zde.

Zdroje: talkandroid.com, sammobile.com

Diskuze ke článku
omg
V anglicku dostupna aktualizacia kit kat 4.4.2 pre note3
Lukáš
Aneb zloději v akci....co uvidí to ukradnou, xda...
Vojtulee M.
Vojtulee M.
Gear 2 i Gear Fit jsou kompatibilní s SIII ne?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze