Vyhrajte vstupenku na letošní WebExpo plné technologií budoucnosti

Vyhrajte vstupenku na letošní WebExpo plné technologií budoucnosti
  • 21. září odstartuje 11. ročník konference WebExpo a vy můžete být u toho
  • Stačí se zúčastnit naší soutěže, šanci mají tentokrát hned dva z vás

V období od 21. do 23. září proběhne v Praze již 11. ročník konference WebExpo a vy máte nyní exkluzivní možnost stát se součástí této informacemi nabité akce. V rámci akce vystoupí přes 60 zainteresovaných osobností z oblasti technologií. Mezi největší hvězdy letošního ročníku bude patřit Guillermo Rauch (zakladatel Zeitu), Val Head (specialistka na UX/UI animací v Adobe) nebo Dan Saffer (designer v Twitteru).

Web už dávno není izolované prostředí pro geeky, a proto na letošní účastníky WebExpa čekají především témata, která propojují internet s okolním světem: kryptoměny, internet věcí (IoT), strojové učení (ML), umělá inteligence (AI) a další. I letos je mediálním partnerem akce mobilenet.cz.

Kdo si chce udržet vliv na budoucnost podnikání, marketingu, produktového designu a vývoje, neměl by si blížící se WebExpo 2018 nechat ujít. Vy, naši čtenáři, však máte velkou výhodu. Můžete totiž získat hned dvě vstupenky na tuto zajímavou akci.

Chcete se této prestižní akce zúčastnit i vy? Zapojte se do naší soutěže!

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí odpovědět na tři soutěžní otázky. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Šance na výhru se tentokrát zvyšuje, vstupenky získají hned dva z vás! Správnou odpověď na jednu z otázek naleznete na oficiálních stránkách akce WebExpo.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Termín soutěže

Soutěž probíhá od 31. 8. 2018 00:01 hod. do 6. 9. 2018 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní otázky