Vyhrajte speciální dárkové balení PanzerGlass plné barevných obalů ClearCase

Vyhrajte speciální dárkové balení PanzerGlass plné barevných obalů ClearCase
Fotografie: PanzerGlass
  • V dnešní soutěži můžete získat dárkové balení PanzerGlass pro iPhony řady 12
  • V tom se kromě sedmi barevných obalů PanzerGlass nachází i dvojice desinfekčních sprejů PanzerGlass Spray Twice A Day a dokonce i dvě odolná skla PanzerGlass
  • Soutěž bude trvat jeden týden

Jaro je v plném proudu a k němu patří i spousta barev. Výrobce PanzerGlass se na něj letos pečlivě připravil se svou svěží barevnou edicí oblíbeného obalu ClearCase. Ten přináší prvotřídní ochranu telefonu díky použití tvrzeného skla o tloušťce 0,7 mm a nově i barevného odolného TPU rámečku, který osvěží již tak unikátní design řady iPhone 12.

Samotné barvy obalů byly navržené pro dokonalé ladění k dostupným barvám telefonu. Lze tedy nakombinovat oranžový obal k bílému iPhonu, modrý iPhone sladit s modrým obalem nebo vybrat kombinaci zcela jinou dle osobních preferencí. Vždy bude ale výsledek vypadat naprosto perfektně.

O co hrajeme?

A nejen tyto povedené obaly můžete vyhrát v naší nové soutěži. Společně s českým zastoupením PanzerGlass jsme si pro vás připravili velkou soutěž o dárkové balení kompletní ochrany pro iPhone 12 (platí pro všechny modely dle výběru výherce, tedy 12 mini, 12, 12 Pro a 12 Pro Max). V něm naleznete 7x odolný obal PanzerGlassClearCase v 7 různých barvách (obaly nežloutnou, jsou antibakteriální, zesílené v rozích a nezakrývají design telefonu), 2× PanzerGlass Spray Twice A Day pro pravidelnou dezinfekci telefonu a 2× PanzerGlass sklo té nejvyšší odolnosti!

Balíček PanzerGlass


  • 7× ClearCase v 7 různých barvách (zelená, červená, modrá, oranžová, růžová a stříbrná a průhledná)
  • 2× PanzerGlass Spray Twice A Day
  • 2× PanzerGlass sklo

Výherce si bude moci vybrat, na jaký iPhone z řady 12 bude chtít dárkovou sadu uzpůsobit. Vybrat si můžete jednu variantu pro Apple iPhone 12 mini, 12, 12 Pro, nebo 12 Pro Max

Jak hrát a vyhrát?

Pro zařazení do soutěže stačí pouze odpovědět na otázku níže a mít trochu toho štěstí. Soutěž bude trvat týden, od od 15. 4. 18:00 hod. do 21. 4. 2021 23:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme. Abyste nepřišli o žádnou novinku, doporučujeme sledovat naše sociální sítě, primárně Instagram, kde si nás přidejte. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde.

Soutěžní formulář



Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, případně se zobrazuje chybně, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!