Soutěžte s námi o tvrzená skla společnosti PanzerGlass!

Soutěžte s námi o tvrzená skla společnosti PanzerGlass!
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Další vánoční soutěž serveru mobilenet.cz je tu!
  • Tentokrát se na 5 z vás usměje štěstí a získá odolné sklo od PanzerGlass dle vlastního výběru
  • Stačí zodpovědět dvě soutěžní otázky a mít trochu toho štěstí

Tenkrát jsme si pro naše čtenáře nachystali soutěž o tvrzená skla PanzerGlass. Vlajkové modely tradičních výrobců každým rokem navyšují svou cenu a jejich následná oprava displeje se v podstatě rovná polovině ceny pořizovací. Stačí malá nepozornost při vytahovaní z kapsy nebo zakopnutí na ulici a rázem může být telefon nenávratně poškozen.

Proto se zejména vyšší modely určitě vyplatí chránit ochranným příslušenstvím. Na tento sortiment se specializuje výrobce PanzerGlass, který nabízí tvrzená skla a obaly na většinu aktuálních modelů. Skla PanzerGlass disponují vysokou tvrdostí a snadnou instalací bez bublin. PanzerGlass navíc na podzim představil nová skla a obaly pro iPhone 12, které kromě zvýšené odolnosti nabízí i speciální antibakteriální úpravu. Ta zničí veškeré bakterie během 24 hodin od kontaktu.

O co hrajeme?

Hrajeme o pět skel pro telefony řady Samsung Galaxy S10, S20 a pro všechny aktuální iPhony. Jako bonus navíc každý výherce obdrží i dezinfekční přípravek PanzerGlass Spray Twice a Day. Tentokrát se tedy bude radovat hned pět z vás!

Jak hrát a vyhrát?

Pro získání PanzerGlass skla stačí odpovědět na dvě soutěžní otázky níže a do kolonky napsat, na jaký telefon by sklo mělo být. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správnou odpověď hledejte na stránkách společnosti PanzerGlass.

Soutěž probíhá od 13. 12. 2020 21:00 hod. do 20. 12. 2020 23:59 hod., tedy jeden celý týden! Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!