Vyhrajte Huawei nova 10 Pro ve vánoční soutěži mobilenet.cz

Vyhrajte Huawei nova 10 Pro ve vánoční soutěži mobilenet.cz
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • V dnešní soutěži můžete získat nadupadný smartphone Huawei nova 10 Pro
  • Zaujme 100W nabíjením i duálním selfie fotoaparátem s rozlišením 60 Mpx
  • Výherce jistě nezklame ani originální design a zaoblený displej

Je to tak, aktuálně se můžete zapojit kromě soutěže o Huawei Watch D i do soutěže o smartphone Huawei nova 10 Pro, který zaujme prakticky po všech stránkách. Nebojte, pro účast v soutěži bude stačit zodpovědět jednu soutěžní otázku, ani tentokrát tedy nic náročného.

O co se hraje?

Smartphone Huawei nova 10 Pro uvedla společnost Huawei na český trh na podzim tohoto roku. Jedná se o chytrý telefon, který je ukázkou progresu celé řady nova. Ta je zaměřena především na luxusní design, prvotřídní fotoaparáty a kvalitní řemeslné zpracování. Stejně jako jeho předchůdci se může pochlubit oslnivým a elegantním prstencem Star Orbit, ale také špičkovým výkonem, 60Mpx předním fotoaparátem, a to vše v ultratenkém těle.

Huawei nova 10 Pro nadále vede v inovaci technologií předních mobilních fotoaparátů. S Huawei Multi-Vision nabízí vysoce kvalitní čočky s duálním předním fotoaparátem. Jedna čočka obsahuje 60Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát s automatickým ostřením, který podporuje 100° širokoúhlý záběr a 4K videa. Druhá čočka je 8Mpx portrétní fotoaparát, který podporuje 2x optický zoom a až 5× digitální zoom, čímž rozšiřuje hranice lidského vnímání a přináší dokonalý zážitek z portrétního snímku.

Mezitím je zadní fotoaparát Huawei nova 10 Pro vybaven 50Mpx Ultra Vision Photography. Zadní kamera využívá RYYB Color Filter Array, ve srovnání s běžným senzorem zvyšuje příjem světla až o 40 %. Podporuje také technologii nulového zpoždění závěrky, která nabízí ideální fotografické výsledky v prostředí se slabým osvětlením, a podporuje funkci AI Snapshot pro zachycení každé vzpomínky a okamžiku.

Jak hrát a vyhrát?

Je to snadné, jako vždy. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a doplnit své kontaktní údaje. Soutěž trvá od 13. 12. 2022 20:00 hod. do 26. 12. 2022 23:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme.

Abyste nepřišli o žádnou novinku, doporučujeme sledovat náš Instagram. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde.

Soutěžní formulář



Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, případně se zobrazuje chybně, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!