Vyhrajte elegantní kryty Njord by Elements pro iPhone 14 Plus!

Vyhrajte elegantní kryty Njord by Elements pro iPhone 14 Plus!
Fotografie: NJORD by ELEMENTS
  • Hrajeme o sestavu 3 krytů pro iPhone 14 Plus z nabídky Njord by Elements
  • Štěstí se usměje rovnou na jediného výherce, který bude moct volit vždy ten správný kryt pro svůj vlastní outfit
  • Stačí zodpovědět jedinou soutěžní otázku a mít štěstí při slosování

Nová soutěž je tu, tentokrát hrajeme rovnou o tři kryty z nabídky dánské společnosti Njörd byElements. Těšit se mohou majitelé iPhonů 14 Plus, pro které je připravená celá sestava krytů v provedení z lososí kůže, veluru a hovězí kůže v originálních barvách.

Lososí kryt se pyšní velmi tmavě šedou barvou Vindur, velur potěší odvážně zelenou Olive a kůže nám dorazila ve stylové tmavě hnědé, jejíž odstín přechází až do vínové. Všechny kryty se kromě krásného módního designu a vysoké ohleduplnosti výroby k přírodě mohou pochlubit i odolností splňující armádní standard 810H.

Na webových stránkách výrobce snadno zjistíte, z jaké výšky vydrží pád. Jak asi tušíte, tato informace se vám bude hodit!

O co hrajeme?

Hrajeme o sestava tří krytů Njörd pro iPhone 14 Plus, které umožní ladit telefon k aktuálnímu outfitu a zvolit vždy ten nejvhodnější materiál pro konkrétní příležitost.

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět jednoduchou soutěžní otázku. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás!

Soutěž probíhá od 31. 8. 2023 18:00 hod. do 12. 9. 2023 23:59 hod., správnou odpověď hledejte na webu Njörd. Abyste nepřišli o žádnou novinku, doporučujeme sledovat náš Instagram. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Soutěžní formulář se vám nezobrazuje správně? Využijte tento odkaz!

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!