Brand manager Xiaomi promluvil: „Neřekl jsem, že se Xiaomi Mi MIX 4 nedočkáme“

aktualizováno
Brand manager Xiaomi promluvil: „Neřekl jsem, že se Xiaomi Mi MIX 4 nedočkáme“
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Podle Edwarda Bishopa šlo o nedorozumění
  • Měl na mysli pouze to, že se Xiaomi Mi MIX 4 nedočkáme na události Xiaomi
  • Zároveň však nepotvrdil, že se Mi MIX 4 chystá

Aktualizováno 3. 10. 2019

Brand manager společnosti Xiaomi, Edward Bishop, minulý týden skrze sociální síť Weibo oznámil, že se žádný Xiaomi Mi MIX 4 nechystá. Dnes se však nechal slyšet, že se jednalo o nedorozumění a zahraniční média si interpretovala jeho vyjádření tak trochu nesprávně. Jeho příspěvek měl údajně znamenat pouze to, že se Mi MIX 4 neobjeví během Xiaomi launche.

V jeho posledním postu na Weibo ovšem zároveň ani nepotvrdil, že bychom se měli Xiaomi Mi MIX 4 dočkat. V příspěvku pouze uvádí, že nikdy neřekl, že se Xiaomi Mi MIX 4 nedočkáme, zároveň však ani nepotvrdil, že k představení Mi MIX 4 dojde.

Toto prohlášení může zažehnout malý plamínek naděje v srdcích fanoušků, kteří na příchod Mi MIX 4 netrpělivě čekali. Jestli se telefon nakonec na trhu přeci jen objeví, však stále zůstává s otazníkem.

Původní informace z 30. 9. 2019

V minulém týdnu Xiaomi představilo hned několik novinek. Šlo o Mi 9 Pro 5G doprovázený odhalením nadstavby MIUI 11. K překvapení všech se navíc odhalil zajímavý koncept Mi MIX Alpha, který má nejen maximální výbavu, ale především displej se 180% využitím čelní strany. Jak to dokázal? To se dozvíte v našem preview. Mnoho fanoušků značky však očekávalo představení Mi MIX 4, o kterém se v posledních týdnech poměrně často spekulovalo. Po tiskovce v minulém týdnu se zdálo, že si jej Xiaomi schovává na později.

Dotazy fanoušků značky samozřejmě neutichaly a vyústily v oficiální vyjádření Xiaomi na sociální síti Weibo. Došlo k oznámení, že žádný další model v řadě Mi MIX není v plánu, což znamená, že se Mi MIX nepředstaví. Alespoň nikoliv v dohledné době několika měsíců. Zájemci o řadu MIX tak musí sáhnout buď po starším Mi MIXu 3, nebo po Mi MIX Alpha, který však bude dostupný ve velmi omezeném množství za extrémně vysokou cenu.

Diskuze ke článku
Marduck
Logicky. Nulove ramecky a spickove parametry prece nabidl 9T Pro.
B3TA
Stejně výsuvnou konstrukci považuju za nejelegantnější a nejpraktičtejší řešení, jak schovat selfie kamerku. Z mi mix 3 samozřejmě;)
Pepe
Do háje... To jsou jantaři. Na mix 4 jsem se těšil, jako na nástupce mé mix 2. Mi 9 nechci - notch. A tak zbývá redmi 9t pro... Ale bez keramiky a tak.. Hm...
Future
Nezoufejte, místo nového MIXu bude nový Mi Note 10 a nebude to žádné ořezávátko ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze