Výhercem Realme X50 5G se stává...

Výhercem Realme X50 5G se stává...
Fotografie: Realme
  • V poslední bleskové soutěži na mobilenet.cz jste mohli soutěžit o Realme X50 5G
  • Soutěže se zúčastnilo několik tisíc našich věrných fanoušků a čtenářů
  • Dnes se podíváme na to, kdo tento povedený kousek získal

V naší nedávné soutěži jste mohli soutěžit o funkcemi nabité Realme X50 s podporou sítí 5G a zajímavou cenou pod 10 tisíc korun. I přestože soutěž trvala jen krátce, zúčastnilo se ji několik tisíc našich věrných fanoušků, čehož si opravdu vážíme. Děkujeme!

Otázka a (tučně) správná odpověď

1) Jaká je tuzemská cena Ralme X50? (konfigurace 6+128 GB)

  • a) 9 799 Kč
  • b) 10 999 Kč
  • c) 9 499 Kč
  • d) 9 899 Kč
  • e) 9 699 Kč

Vyhlášení

Výhercem se mohl stát pouze jeden z vás a naší milou povinností je odtajnit jej... Tedy, hned po připomenutí hlavních předností Realme X50 5G.

Realme X50 je druhým 5G telefonem od Realme mířícím na evropské trhy. Díky rozumně nastavené ceně je mobil předurčen k popularizaci 5G. Realme X50 navíc díky Snapdragonu 765G podporuje 12 hlavních 5G pásem, lze jej proto používat po celém světě. Novinka podporuje také použití dvou SIM karet s 4G+5G připojením současně – díky tomu nabízí výbornou stabilitu datového přenosu.

Rychlost smartphonu se netýká pouze datových přenosů. Přístroj je vybaven 120Hz Ultra Smooth obrazovkou – poskytuje tedy 2× vyšší obnovovací frekvenci než obrazovky většiny současných mobilních telefonů. Práce s telefonem je tak daleko plynulejší, pohodlnější a přístroj uživateli poskytne rychlejší odezvu.

Realme X50

Realme X50 je dále vybaven zcela novým 30W nabíjením Dart Flash Charge, které podporuje i nabíjení při zapnuté obrazovce. Baterie může být nabita na 70 % během 30 minut a plně nabita za méně než 57 minut. Realme X50 nezůstává pozadu ani v oblasti focení. Může se pochlubit 16Mpx duální selfie kamerkou v displeji a hlavním 48Mpx širokoúhlým Quad fotoaparátem na zádech. Přístroj podporuje natáčení videa ve 4K a funkci stabilizace videa.

Výhercem se stává...

Petr Doležal, kterému tímto srdečně blahopřejme!

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!