Blesková soutěž o právě představenou novinku Realme X50

Blesková soutěž o právě představenou novinku Realme X50
Fotografie: Realme
  • V další exkluzivní soutěži můžete díky nám a oficiálnímu zastoupení značky Realme vyhrát právě představenou novinku Realme X50
  • Tento nabušený kus elektroniky zaujme nejen designem, ale také skvělými fotoaparáty a podporou 5G
  • Pro jeho získání stačí zodpovědět jedinou soutěžní otázku

Další soutěž je tu, tentokrát mají výhodu ti, kteří sledovali on-line stream Realme. V tom se dozvěděli mnoho informací, avšak pouze jedna je klíčová k účasti v dnešní bleskové soutěži. Abyste se mohli soutěže zúčastnit, postačí vám zodpovědět jednu soutěžní otázku, poté se již můžete těšit na slosování, které proběhne po víkendu.

O co hrajeme?

Realme X50 je druhým 5G telefonem od Realme mířícím na evropské trhy. Díky rozumně nastavené ceně je mobil předurčen k popularizaci 5G. Realme X50 navíc díky Snapdragonu 765G podporuje 12 hlavních 5G pásem, lze jej proto používat po celém světě. Novinka podporuje také použití dvou SIM karet s 4G+5G připojením současně – díky tomu nabízí výbornou stabilitu datového přenosu.

Rychlost smartphonu se netýká pouze datových přenosů. Přístroj je vybaven 120Hz Ultra Smooth obrazovkou – poskytuje tedy 2× vyšší obnovovací frekvencí než obrazovky většiny současných mobilních telefonů. Práce s telefonem je tak daleko plynulejší, pohodlnější a přístroj uživateli poskytne rychlejší odezvu.

Realme X50

Realme X50 je dále vybaven zcela novým 30W nabíjením Dart Flash Charge, které podporuje i nabíjení při zapnuté obrazovce. Baterie může být nabita na 70 % během 30 minut a plně nabita za méně než 57 minut. Realme X50 nezůstává pozadu ani v oblasti focení. Může se pochlubit 16Mpx duální selfie kamerkou v displeji a hlavním 48Mpx širokoúhlým Quad fotoaparátem na zádech. Přístroj podporuje natáčení videa ve 4K a funkci stabilizace videa.

Tento skvostný kousek nyní můžete získat v rámci naší nové soutěže .

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět jedinou soutěžní otázku. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správnou odpověď jste mohli nalézt v on-line streamu společnosti Realme.

Soutěž probíhá od 29. 7. 2020 17:30 hod. do 31. 7. 2020 23:59 hod., tedy pouhé dva dny! Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, Načítání… " target="_blank">využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!