Vyfotili jsme střežený Toshiba Dynabook: 2v1 na IFA 2015

1

Toshiba na veletrhu IFA 2015 ukázala také zajímavé zařízení 2v1. Bedlivě střežený Windows prototyp nabídne také stylus, se kterým lze kreslit i ty nejmenší detaily. Společně s 12palcovou úhlopříčkou by se mohlo jednat o vhodné zařízení na cesty i na práci. Podívejte se na naše fotografie přímo z veletrhu IFA 2015, kde jsme si prototyp mohli prohlédnout.

Prototyp od Toshiby byl po většinu času ukryt pod sklem. Nám se ale povedlo získat i fotografie bez skla, ale na zařízení jsme si bohužel sáhnout nemohli. I tak musíme uznat, že vypadá skutečně dobře. 12palcová obrazovka se hodí na cesty, navíc i takto velká úhlopříčka je stále vhodná k odpojení a použití čistě jako tablet. Především v režimu tabletu lze využít i stylus, který má špičku jako běžná tužka, a je tak vhodný i na kreslení a další činnosti.

Toshiba Dynabook je vybavena microHDMI a USB-C. Na bocích bylo vidět také microUSB, slot pro paměťovou kartu a 3,5mm jack. Jedná se zatím bohužel o prototyp, na zařízení jsme si navíc ani nemohli sáhnout, ale potenciál určitě má. Na konečnou verzi, dostupnost a ceny si zatím musíme počkat.

Toshiba Dynabook
Diskuze ke článku
Lukáš
To nevypadá zle, kdyby bylo tělo navíc třeba z hliníku. Zajímalo by mě jak probíhá spojení mezi displejem a zbytkem, asi se nejedná o kloub, ale spíš cosi jako dock. Rád bych, aby se to dočkalo finální podoby, dohromady se stylusem by si to kupce určitě našlo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze