Vodafone zvyšuje rychlost neomezeného internetu na dvojnásobek

14
Vodafone zvyšuje rychlost neomezeného internetu na dvojnásobek
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Vodafone oznámil, že rychlost internetu u tarifu Vodafone Neomezený bude nově max. 10 Mb/s
  • Kromě toho prezentuje výsledky průzkumu, který říká, že jsou s novými tarifem zákazníci spokojeni

Přesně po dvou měsících od spuštění nových tarifů, včetně tarifu Vodafone Neomezený, má společnost Vodafone k dispozici první obsáhlejší data o tom, jak zákazníci služby vnímají a prezentuje je na svém webu. Podle výzkumu společnosti Kantar CZ hodnotí zákazníci nabídku Vodafone Neomezený, která propojuje mobilní i pevné internetové připojení, velmi pozitivně.

Na otázku, jestli je nabídka tarifu Vodafone Neomezený srozumitelná, odpovědělo podle tiskové zprávy kladně 97 procent oslovených zákazníků. S nabídkou je velmi spokojeno 73 procent oslovených a spíše spokojeno dalších 21 procent. A pokud jde o hlavní důvody, proč si lidé tarif pořídili, jde především o neomezená data, volání, SMS a také o dobrou cenu. S rychlostí mobilního připojení je spokojeno 91 procent zákazníků, uvádí Kantar CZ.

Data ukazují, že nové tarify, včetně Neomezeného, zákazníky zaujaly a že i tolik diskutovaná rychlost připojení 5 megabitů za sekundu nebyla v praxi problémem. Přesto, abychom nikoho nenechali na pochybách, jsme se po prvních měsících ostrého provozu rozhodli rychlost oficiálně stanovit na 10 megabitů za sekundu,“ říká Enrique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazníky.

Vodafone uvádí, že výzkum společnosti Kantar CZ proběhl na prvních zákaznících, kteří si tarif Vodafone Neomezený v červenci aktivovali, a to proto, aby už zahrnoval reálnou uživatelskou zkušenost.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
ted
Bylo by fer kdybyste nelhali jako oni a nenazyvali to neomezeny internet kdyz omezeny je!
a to absolutne zasadne jelikoz prave diky omezeni nema smysl o jejich nabidce vubec uvazovat! (omezeno jak rychlosti mobilniho internetu tak rychlosti pevneho, tak nutnosti zridit 4 sim)

Kdyby mobilni internet neomezovali vubec, kdyby stacily dve simkarty a ne ctyri a podminkou byl pevny internet od Upc ktere nedavno koupili a ne zoufaly pres adsl tak bych do toho musim rict sel..
Rumun
A to že mimo cz je jen 45 gb je také trapné
radek radek
Ať jde Vodafone do .... Jsem zklamany z jejich výpočitavosti.T-Mobile to udělal luxusně.Uvažuji o přechodu.Co to je mít4 sim karty a platit jak šílený.Ať daji za 500 kč neomezeně vše a lidí jim utrhnou ruky.
αΩ
Na podzim snad již konečně dojde alespoň k přiblížení se nabídkám v Polsku, Slovensku či Rakousku. Doufejme...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze