Vodafone zařazuje do nabídky chytré hodinky Samsung Gear S

2

Vodafone do své produktové nabídky zařazuje nejnovější chytré hodinky od společnosti Samsung, tedy model Gear S. Ty nabízí integrovaný slot pro nanoSIM kartu, podporují technologie GPS, Wi-Fi a také Bluetooth. S připojením na internet od Vodafonu lze hodinky získat za zvýhodněnou a velmi lákavou cenu 4 777 Kč.

Nepřehlédněte:

Chytré hodinky Samsung Gear S

Vodafone prodává aktuální model chytrých hodinek Samsung za standardní cenu 9 577 Kč. Svým zákazníkům je nabídne za výhodných 4 777 Kč při dvouletém využívání rychlého internetu v tarifu Red LTE s měsíční splátkou 200 Kč, přičemž SIM kartu obdrží zákazník zdarma. Zájemci budou mít možnost si produkt vyzkoušet na níže uvedených prodejnách v Praze a v Brně:

  • Praha Nový Smíchov II.
  • Praha Tesco Letňany
  • Praha Chodov
  • Praha Jugoslávská
  • Praha Václavské nám.
  • Praha Národní
  • Brno Vaňkova

Chytré hodinky Samsung Gear S umějí po spárování s telefonem Samsung samy volat, odesílat textové zprávy nebo také navigovat. Díky Samsung obchodu do nich lze stáhnout i další zajímavé aplikace, například webový prohlížeč Opera. Další důležité informace o hodinkách najdete v naší recenzi.

Technické parametry Samsung Gear S

Kompletní specifikace
Konstrukce48,3 × 39,8 × 12,5 mm, 84 g, odolnost: IP67
Pásekumělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejSuper AMOLED, 2" (480 × 360 px), tvar: hranatý
SystémTizen, kompatibilní s: Android
Datové funkceBluetooth: 4.0, Wi-Fi: 802.11b/g/n, mobilní sítě: 3G, NFC: ne
ChipsetCPU: 2×1 GHz
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 4 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor300 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Dostupnostlistopad 2014, 10 000 Kč
Diskuze ke článku
?
Vodafone se probudil a zacal pragovat Windows Phone. K*rvy jedny zelvacky, tohle meli delat pred rokem, dvema a ne temer po trech letech
Justolder73
Včera jsem se byl ve Vodafone podívat, cena 4777 + 24*200 platí, ale je to v podstatě cena za hodinky, bez tarifu, pokud chcete do hodinek SIMku, musíte si koupit SIMku s nějakým hlasovým/datovým tarifem. Nicméně to není vyžadováno, můžete si prostě "jen" koupit hodinky na splátky, za cenu i tak nižší, než je dnes běžná na trhu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze