Hodinky Samsung Gear S se začnou prodávat již zítra, známe cenu

20

Na český trh se chystají vstoupit chytré hodinky Samsung Gear S, které dokážou zcela nahradit mobilní telefon. Mají slot pro SIM kartu, 2palcový displej nebo podporu datových přenosů. Prodej započne již zítra.

V srpnu Samsung představil chytré hodinky Gear S. Ty se však liší na první pohled od starších modelů. V prvé řadě jsou mnohem větší, za což může převážně 2palcový displej s rozlišením 360 × 480 pixelů, který je typu Super AMOLED. Dalším důležitým prvkem je slot pro SIM kartu. Gear S tak můžete používat jako běžný telefon. Podporují hovory, SMS zprávy a také datové přenosy v sítích 2G, 3G a samozřejmě se dostalo také na Wi-Fi.

Samsung Gear S

Prostředí zajišťuje operační systém Tizen, o jehož výkon se stará dvoujádrový procesor s taktem 1 GHz a 512 MB RAM. 4GB interní úložiště již není možné dále rozšířit. Potěší, že jsou hodinky odolné vůči prachu a vodě. Samsung Gear S se v České republice začnou prodávat 14. listopadu za 9 999 Kč.

Diskuze ke článku
Martin
10.000,- ??To se Samšunt asi podělal ne?? Za tu cenu si koupim pořádný hodinky, co mě budou dobře reprezentovat, a nebudu mít na ruce tenhle kýč k ničemu.
Jirka.S
Tak zůstanu věrný svým sw2, deset tácu bych za hodinky nedal i šest za sw3 je přez čáru. Teď mám telefon za sedmnáct a ani to bych za to už nedal, když se člověk podívá jak cena letí dolů tak se vyplati ši rok dva počkat. Za hodinky nedám víc jak 3,5 a za telefon přez deset nejdu. Tahle cenová politika se mi hnusí.
appletractor
Tak vypadá to na ruce,jako kdyby jste byli posláni z budoucnosti.Na machrování dobrý ale musí svítit a musíte rychle měnit obsah,aby si toho někdo všimnul,nejlépe v Paládiu.Ještě to musíte spárovat ze svým mobilem.Přidaná hodnota žádná.Nemusím mít věc za deset tisíc u které si přečtu SMS,když mi telefon krásně zabrní u finfáska a ještě si počtu na velkém displeji.
Peta
Na te ruce vypadají směšně... Tohle nejsou hodinky, ani smartwatch v prekladu. Je to zmenšeny mobil, ktery je navíc na běhání neprakticky. Do společnosti nevkusny. Pro koho tedy jsou určeny?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze