Vodafone všem svým zákazníkům o půlnoci obnoví datové balíčky

21

Jeden z vánočních dárků, který pro své zákazníky Vodafone o uplynulých Vánocích připravil, byla možnost využít internet v mobilu opravdu neomezeně. Všichni zákazníci totiž nemuseli řešit limit svého balíčku. Operátor jej na dva měsíce zrušil. Celá akce dnes končí a pomyslnou tečkou bude obnovení všech datových balíčků, bez ohledu na to, kdy vám období začíná.

Vodafone logo

Uživatelé služby Data nad rámec balíčku měli v předešlých dvou měsících možnost otestovat rychlý mobilní internet bez jakéhokoliv omezení. Speciální vánoční akce dnes končí, od zítra bude všem zákazníkům obnoven jejich běžný datový objem. K dispozici tedy budou opět mít celý svůj datový tarif.

Nepřehlédněte: Vodafone v lednu: Samsung S5611 a hodinky Samsung Gear S

„V prosinci jsme zaznamenali více než 300% meziroční nárůst datových přenosů, zájem zákazníků o mobilní data se neustále zvyšuje,“ říká Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky Vodafonu. „Po ukončení nabídky navíc všem zákazníkům obnovíme celý jejich původní datový objem, který budou moci využívat do konce svého zúčtovacího období,“ dodává Dvořák.

Neomezeného internetu mnozí opravdu využili. Několik zákazníků dokonce dosáhlo datového přenosu vyššího než 1 TB. K největšímu vytížení sítě došlo až v předposledním týdnu akce, konkrétně 4. ledna 2015. Nejaktivnější byli internetoví surfaři ve večerních hodinách, přesněji mezi 20. a 21. hodinou. Z regionů se nejvíce surfovalo v Praze, Středních Čechách, Jihomoravském a Ústeckém kraji.

TIP! Kolik dat jste stáhli vy? Prozraďte nám to prostřednictvím ankety.

Zdroj: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
Lukes
Tomuhle říkám férové jednání operátora!! jsem za něj rád. :)
Mário Pliska
Mário Pliska
Myslim ze to byla dobra akce. Pokryti je sluny takze se to dalo fakt pekne vyuzit.
Dušan
Taky bych surfoval více, ale jak říká kamarád "Heč heč heč mám tu jen Edge"
Kamil
Pozor. Na www.mobil.idnes.cz dnes napsali -
Konec vánoční akce, tudíž návrat k FUP, však současně znamená opět i automatickou obnovu dat při jejich vyčerpání. Při překročení datového limitu aktuálně využívaného tarifu je zákazníkovi automaticky aktivován datový balíček za 49 korun. Pokud tomu chce předejít, musí si tuto službu sám deaktivovat (více zde). Český telekomunikační úřad kvůli této službě zahájil loni s operátorem správní řízení pro podezření z uplatňování agresivní obchodní politiky.
Jeslti je to pravda, že si budu muset opět sám deaktiovavat placená automatická data nad rámec balíčku, tak to není fér jednání vůči věrným zákazníkům Vodafone.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze