Neomezený internet u Vodafonu končí. Kolik dat jste přenesli?

15

Vodafone svou letošní vánoční akci založil na internetu v mobilu, což vzhledem k rychlému pokrývání sítěmi LTE není nijak překvapující. Vše zákazníkům od polovinu listopadu nadělil neomezené datové tarify, kdy nikdo nemusel řešit, zda již svůj běžný limit překročil. Velkorysá nabídka však za pár dní končí. Ideální čas se ohlédnout, kolik jste za dva měsíce stáhli dat.

Vodafone logo

Vodafone dočasné zrušení poplatků za službu Data nad rámec balíčku oznámil na tiskové konferenci 12. listopadu 2014. Tehdy jsme se také dozvěděli, že celá akce poběží od následujícího dne 13. listopadu a skončí ve čtvrtek 15. ledna 2015. A právě konec se již nezadržitelně blíží. Až do čtvrtka nemusíte řešit váš obvyklý měsíční limit stažených dat, neboť obnovení balíčku je zcela zdarma a to opakovaně.

Akce se Vodafonu rozhodně vyplatila, neboť například během Silvestra operátor zaznamenal nárůst přenosu dat o 326 % ve srovnání s loňským rokem. Totéž platí pro Štědrý den, kdy se datový provoz v síti Vodafone zvýšil o 319 % oproti roku 2013.

Mnozí zákazníci akci jistě využili, jak se patří, a svůj běžný datový balíček během měsíce vyčerpali hned několikrát. Je tedy rozhodně zajímavé se ohlédnout zpět a pomocí aplikace Můj Vodafone zjistit, kolik jste za celé právě probíhající zúčtovací období přenesli dat. Následně budeme rádi, když se o váš výsledek podělíte v anketě pod článkem.

Diskuze ke článku
Petr
"Akce se Vodafonu rozhodně vyplatila, neboť například během Silvestra operátor zaznamenal nárůst přenosu dat o 326 % ve srovnání s loňským rokem."

Jak vyplatila? Že se lidi naučí víc surfovat? Spíš jen využili to, co zrovna měli zdarma. Když byly asi 2 roky zpět zdarma MMS, taky se jich posílaly mraky (i já je využil na přání), ale ani by mě nenapadlo MMS používat i potom. Zvýšit si datový tarif podle spotřeby přes vánoční svátky bude asi trochu mimo, protože toto období se logicky bude silně lišit od potřeb ve zbytku roku.
Oky
Já přines hotspot do školy. Měsíční útrata 60 GB
.....
a jeeee názory školáků opět :-D
Suby
Stejne si Vodafon jen testoval síť kolik toho zvladne. A jen nas k tomu vyuzil. Jinak jsem vysosal cca 3,2GB (nepouzival jsem WI-FI). Normalne mi staci 0,6GB.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze