Vodafone už zase aktualizuje systémy, od zítra nepůjdou samoobsluhy

5

S menšími komplikacemi musí zítra a pozítří, tedy o státních svátcích, počítat zákazníci Vodafonu. Operátor se již opět rozhodl, že aktualizuje své systémy. Tentokrát má jít o přípravu na představení nové služby.

Vodafone logo

Aktualizaci systémů Vodafone naplánoval na státních svátky 5. a 6. července. Vše by mělo začít zítra, tedy v úterý v 19:00 hodin a trvat následující den ve večerních hodinách. Přibližně 24 hodin tak bude omezena funkce Internetové, SMS i Hlasové samoobsluhy a také mobilní aplikace Můj Vodafone. Dobíjet kredit operátor doporučuje prostřednictvím bankomatů, dobíjecích terminálů nebo internetového bankovnictví. Dobití přes jiné kanály nebude v uvedeném termínu možné.

TIP! Recenze Vodafone Smart platinum 7 – Zamířil vysoko

Pokud potřebujete provést aktivace či změny služeb, musíte to stihnout do zítřejší 19:00 hodiny. Současná aktualizace systémů, která přichází zhruba dva měsíce po té poslední, má dle operátora odůvodnění v přípravě nové služby. S ní nás Vodafone seznámí přesně za týden.

Zdroj: Tisková zpráva Vodafone

Diskuze ke článku
.
"Vodafone už zase ... " velmi výstižné ;-)
Mirek
O jakou novou sluzbu se jedna???
Lord
No, pořád je Vodafone to nejmenší zlo z té naší zpropadené operátorské trojky. Když vidím co se děje u t-mobile a nedej bože u O2, tak nějaká krátkodobě nefunkční samoobsluha zní jako vtip. Ač to VF neměl lehké, tak tu dobu překonal a hlavně díky perfektnímu pokrytí internetem se k němu zákazníci vrací. Trochu tomu tedy napomáhají i zbylí operátoři svojí nekvalitou.
mato
Vcelku amatérske v dnešnej dobe. Predstavte si, že by tak aktualizoval systémy napríklad Google. ;-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze