Vodafone představil nový roamingový tarif: 300 MB za 369 Kč

8

Vodafone nabídne od 1. srpna 2014 vylepšený roamingový datový tarif Připojení ze zahraničí, který lze nově kombinovat s tarify Red. V případě, že zákazník cestuje v zemích EU a dalších zemích v zóně 1 a aktivuje si tarif Připojení ze zahraničí na stálo, zaplatí v rámci balíčku za 1 MB dat 1,20 Kč.

Vodafone logo

Pokud cestujete po celém světě, tarif nabízí 150 MB dat za 1 369 Kč. Jakmile svůj příděl dat v tarifu Připojení ze zahraničí na stálo vyčerpáte, můžete si ho obnovit opětovnou aktivací tarifu. Počet opakovaných aktivací není nijak omezen.

Před opětovnou aktivací tarifu je nejprve třeba provést jeho deaktivaci. Tarif Připojení ze zahraničí na stálo je vhodný pro všechny, kdo se vydají na delší cesty v Evropě i mimo ní. Balíček se automaticky obnovuje po 30 dnech od data aktivace, nezávisle na zúčtovacím období.

TIP! Srovnání cen datového roamingu u T-Mobile, O2 a Vodafone

Připojení ze zahraničí na stálo

Zóna Objem dat (MB) Cena tarifu/měsíc (Kč) V případě, že zákazník znovu neaktivuje tarif, cena za MB nad rámec balíčku (Kč)
Země EU a další země v zóně 1 300 369 5
Zóna 2+3 150 1 369 30

Poznámka: Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Pro ty z vás, kteří se potřebujete připojit jen na „skok“ i mimo země v zóně 1, Vodafone připravil tarif Připojení ze zahraničí na den.

Připojení ze zahraničí na stálo i na den lze kombinovat se všemi tarify Vodafonu s výjimkou tarifu Vodafone Red Premium, který již data pro využití v zahraničí obsahuje.

Připojení ze zahraničí na den

Zóna Objem dat celkem (MB) Spotřeba dat a cena tarifu Cena za MB při překročení limitu (Kč)
Zóna 1+2 50 Do 5 MB – 89 Kč
Nad 5 MB – 339 Kč
30
Zóna 2+3 50 Do 5 MB – 99 Kč
Nad 5 MB – 369 Kč
30

Poznámka: Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Průběh čerpání dat může zákazník sledovat v samoobsluze Můj Vodafone nebo prostřednictvím mobilní aplikace Můj Vodafone. Útratu nad rámec balíčku si zákazník může regulovat pomocí Roamingového datového limitu, který si může nastavit přes Můj Vodafone, automaticky je nastavený na 1 300 Kč. Minimální částka limitu je 300 Kč a maximální 9 900 Kč.

Čtěte: Aplikace Můj Vodafone nabídne přehled útrat za poslední půl rok

Pakliže cestujete v EU a dalších zemích v zóně 1, a rádi byste svůj telefon využívali stejně jako doma, je v nabídce Vodafonu tarif Vodafone Roaming na den. V rámci něj máte zákazníci za cenu 69 korun na den k dispozici své volné minuty a SMS, jako kdybyste byli doma. V rámci poplatku můžete využívat také data až do výše 100 MB za den. Tento tarif můžete využívat s tarify Red, Tarify na míru, Férový tarifem či tarifem Start. Tarif Red Premium již roaming v zóně 1 zahrnuje.

Zdroj: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
Datel
Ne, dekuji.
radek
zlodejsky tarif, co cekat o ceskych operatoru, vytiraji si nami cechy prdel
Honza
Balíček po EU si Vodafone může strčit někam. Ono je také dost lidí co cestuje mimo EU.. Použít několikrát českou SIM v Asii se pomalu rovná ztrátě měsíční výplaty. Jak se pak stydím před kamarádma s ciziny, že si pokaždý hned první den musím loupnout lokální SIMKU do teleofnu. Jim je to jedno, ale mně by to zruinovalo. Takže kluci český operátorský... Proberte se...
Míša
Určitě s automatickou obnovou FUPu, po jeho vyčerpání bez Vašeho vědomí jej rádi navýšíme.
Těšte se na platebníšoky!!!
Stále platí jedna nutnost, v cizině zásadně místní předplacenku. Stále se vyplatí, lenost bude těžce penalizována.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze