Vodafone odkrývá vánoční nabídku. Nabízí dotace na nová zařízení

Vodafone odkrývá vánoční nabídku. Nabízí dotace na nová zařízení
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Každý zákazník si ke svému číslu může nově pořídit dva telefony
  • Neomezené tarify v kombinaci s dalšími službami startují na částce 499 Kč
  • Nabídku pro předplacenky operátor odhalí až později

Letos jako poslední odhaluje vánoční nabídku Vodafone, a to bohužel poměrně skromnou a nikoliv kompletní. Operátor sází na širokou nabídku dotovaných zařízeních, kam spadají nejen telefony a tablety, ale také chytré hodinky, chytré televize, počítače či herní konzole. Nově si přitom zákazník ke každému telefonnímu číslu s měsíčním tarifem může výhodně koupit rovnou dvě zařízení. Vodafone jejich kombinace neomezuje, výběr je flexibilní. Pro první zařízení platí slevy až 5 000 korun (u telefonu Samsung Galaxy Z Flip4 128 GB dokonce 8 000 korun), další zařízení si pak lze pořídit ve formě splátek bez navýšení, zákazník nezaplatí nic navíc.

Pro věrné zákazníky je připravená elektronika od 1 koruny a zbytek na bezúročné splátky už od 100 korun měsíčně.

„Telefony nebo notebooky jsou nezbytným pomocníkem a často zásadním nástrojem pro spojení s přáteli i rodinou. Věříme, že naše aktuální nabídka umožní obdarovat blízké a že bezúročné splátky uleví napnutým rodinným rozpočtům,“ dodává viceprezidentka Zohar Weitz. Přesné podmínky pro výhodný nákup jsou shrnuté na tomto webu.

Vodafone také pokračuje v akční nabídce, kdy v kombinaci s pevným internetem vyjde mobilní Neomezený tarif Basic na 499 Kč a tarif Super na 599 Kč měsíčně. Na své dárky se mohou těšit také majitelé předplacených karet, Vodafone je představí 24. listopadu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze