Vánoce u T-Mobilu přináší zvýhodněné telefony a adventní kalendář

1
Vánoce u T-Mobilu přináší zvýhodněné telefony a adventní kalendář
Fotografie: T-Mobile
  • Adventní kalendář přinese každý den od 1. prosince odměny pro všechny zákazníky T-Mobilu
  • Operátor láká na dvojičky, kdy druhý telefon bude jen za 1 Kč
  • Předplacenkáři se mohou těšit na neomezená data a volání

Prvenství si s odhalením vánoční nabídky připsalo O2, které ji odhalilo v minulém týdnu. Dnes jej následuje T-Mobile, jehož nabídka se zaměřuje na zvýhodněné telefony, odměny v adventním kalendáři a celkově výhody nejen pro tarifní, ale i uživatele s předplacenou kartou.

T-Mobile vypichuje zejména akci pro ty, kteří podepíší novou smlouvu nebo prodlouží stávající, kdy mohou získat k novému telefonu druhý za pouhou 1 Kč. Jde například o Samsung Galaxy A33, který můžete mít za 5 998 Kč v případě tarifu Neomezeně XL a k němu obdržíte Samsung Galaxy A13 za 1 Kč. Pokud smlouvu prodlužujete, ale nový telefon nepotřebujete, máte možnost sáhnout po jiné elektronice. Tarifní dotace se totiž vztahují i na nové televize Philips nebo notebooky Acer a využít je mohou i podnikatelé.

„Chceme, aby naše vánoční nabídka byla opravdu pro všechny, a proto jsme v rámci tarifních dotací rozšířili výběr hardwaru i na televize a notebooky. Loňský rok nám potvrdil, že zákazníci oceňují širší výběr a tuto možnost rádi využijí,“ uvedl Arslan Javed, manažer segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile. Zkrátka nepřijdou ani majitelé předplacených karet. Na ně čeká v mobilní aplikaci Můj T-Mobile odměna v podobě neomezených dat a neomezeného volání na týden na čísla značky T-Mobile za každé dobití vyšší než 300 Kč. Zároveň budou moci zakoupit roční datový balíček 24 GB (12×2 GB na 30 dní) s 50% slevou. Je škoda, že tento balíček však výrazně zdražil.

Zajímavostí letošní vánoční nabídky T-Mobilu je adventní kalendář, který bude dostupný od 1. do 24. 12. přímo v mobilní aplikaci Můj T-Mobile. Přinese řadu dárků a odměn pro všechny zákazníky bez ohledu na typ využívaných služeb.