Rozrůstající se rodinka, Datamanie od O2 má nový tarif pro nenáročné

1
Rozrůstající se rodinka, Datamanie od O2 má nový tarif pro nenáročné
Fotografie: O2
  • Nový tarif se jmenuje Datamanie 4 GB
  • Kromě porce dat nabízí neomezené volání do všech sítí
  • Akční cena činí 399 Kč

Oblíbená Datamanie od O2 už dávno neobsahuje pouze jediný tarif, který lákal a láká na 100GB porci dat na měsíc za 449 Kč, přičemž dříve byla nabídka dokonce ještě výhodnější. Donedávna jste mohli vybírat ještě z dalších dvou tarifů, měsíčního Datamanie NEO a ročního Datamanie 1 000 GB. V nabídce se však zcela nově objevuje tarif Datamanie 4 GB, jak se dozvíte i v nejnovějším ceníku.

Jak naznačuje samotný název, získáte porci 4 GB dat a dále neomezené volání do všech sítí v ČR. Pokud máte pocit, že jsme zapomněli na SMS, tak kdepak, jen jednoduše neomezené nejsou. Každá odeslaná zpráva vás vyjde na 1,50 Kč. Tuto nabídku si O2 cení na 399 Kč, ovšem pozor, jen do 30. září. Následně se měsíčně cena pro další zákazníky zvedne na 599 Kč a stane se tak nepříliš zajímavou.

Datamanie 4 GB Datamanie NEO
volání neomezeně do všech sítí neomezeně do všech sítí
SMS 1,50 Kč 1,50 Kč
data 4 GB neomezeně
rychlost internetu neomezená 20 Mb/s
akční cena 399 Kč 699 Kč
cena od 1. 10: 2024 599 Kč 849 Kč

Náročnější uživatele tak možná zaujme aktuálně o něco vyšší tarif Datamanie NEO, který nabízí neomezená data co se týče limitu stažených/odeslaných dat, ovšem na druhou stranu vám operátor přiškrtí rychlost na 20 Mb/s. Nejde tak o neomezený datový tarif v pravém slova smyslu. I tento tarif je až do 30. září v akci za 699 Kč, ovšem poté se cena opět zvedne na 849 Kč měsíčně.

Tarify Datamanie jsou určeny pro předplacené karty, kdy se tarif každý měsíc obnoví z vašeho kreditu, pokud bude dostatečně vysoký. Je třeba také zmínit, že pokud vyčerpáte měsíční datový limit, což jsou výše zmíněné 4 GB, dojde k automatickému navýšení o 300 MB za 19 Kč, a to až třikrát po sobě, pokud by šlo o jedno měsíční období.