Vodafone představil vůbec nejvýhodnější neomezený tarif

Vodafone představil vůbec nejvýhodnější neomezený tarif
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Vodafone vylepšuje svůj neomezený tarif o 2 GB dat
  • Cena zůstává stejná, zaplatíte 327 Kč

Vodafone posouvá hranice výhodnosti neomezených tarifů zase o stupínek výše. Donedávna nabízel tarif s neomezeným voláním, SMS a 1,5GB datovým balíčkem za 327 Kč, nově přidává 2 GB navíc a cenu ponechává na původní hodnotě, tedy 327 Kč. Tarif tak nabízí více dat než speciální tarif od T-Mobile, který rovněž nabízí neomezené volání a SMS, ovšem datový limit je o 0,5 GB chudší a cena o 65 Kč vyšší. Tento tarif měl platit do konce května, ovšem T-Mobile jej v nabídce ponechá až do konce června tohoto roku.

Tarif je určen pro nové zákazníky, nebo zákazníky, kteří přechází z předplacené karty, není určen pro stávající zákazníky Vodafonu, kteří již nějaký tarif mají. Ti si mohou pořídit nové telefonní číslo. Tarif je možné pořídit pouze na webu operátora.

Pořízení je podmíněno návštěvou speciálních webových stránek. Pokud nepočítáme různé retenční nabídky či rámcové smlouvy, na které zdaleka nedosáhne každý, je tato nabídka vůbec nejvýhodnější na tuzemském trhu. Tarif je bez závazku, není však jasné, jak dlouho bude nabídka platit.

Tarif můžete pořídit na webu operátora, stačí kliknout na tento odkaz.

Tento článek obsahuje affiliate odkaz, díky kterému může vydavatelství 24net s.r.o. získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.

tisková zpráva