Vodafone hlásí, že přibývá zákazníků s eSIM. Nově mohou volat i z hodinek

Vodafone hlásí, že přibývá zákazníků s eSIM. Nově mohou volat i z hodinek
Fotografie: Vodafone
  • Miniaturní zabudovaný čip pro eSIM, který nahradil klasické plastové SIM karty, umožňuje připojit do mobilní sítě nejrůznější zařízení
  • V síti Vodafonu jsou to od května chytré hodinky Samsung Galaxy Watch
  • Díky eSIM se navíc na trhu objevily historicky první duální telefony od společnosti Apple, kde už je možné mít najednou aktivní třeba pracovní a soukromé telefonní číslo

Jenom za první měsíc si eSIM u Vodafonu v České republice aktivovalo přes tisíc zákazníků, jak společnost informuje na svých stránkách. „Zákazníci jsou s jejím fungováním spokojeni, i proto zařazujeme do portfolia podporovaných zařízení chytré hodinky Samsung Galaxy Watch. Ty díky eSIM mohou mít vlastní telefonní číslo, takže není problém si z hodinek zatelefonovat nebo poslat SMS,“ říká Michal Janda, ředitel oddělení produktů a služeb společnosti Vodafone.

Duální telefony od Applu

Čip pro nahrání eSIM profilu mají například telefony Apple iPhone XR, Apple iPhone Xs nebo Apple iPhone Xs Max i tablety Apple 11 iPad Pro a Apple iPad mini. Díky eSIM jsou tak na trhu první duální telefony od Applu, které umožňují mít aktivní dvě telefonní čísla najednou – jedno na eSIM a jedno spojené s klasickou plastovou SIM.

Nákup přes eShop

Zájemci si mohou hodinky Samsung Galaxy Watch pořídit přes eShop, firemní zákazníci také přes OneNet samoobsluhu. Portfolio podporovaných zařízení se přitom bude dále rozšiřovat. Více informací najdete na webu vodafone.cz/esim.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze